VİDEO HABER-ARDA TURAN İLK LİG MAÇINDA DA İLK 11'DE OYNADI VE MESSİ'YE BÖYLE GOL ATTIRDI

ARDA TURAN BARCELONA FORMASIYLA BUGÜN GRANADA KARŞISINDA İLK LİG MAÇINDA İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI. ARDA TURAN'IN DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU SAYILAN MESSİ'YE VERDİĞİ GOL PASININ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

ARDA BARCELONA FORMASIYLA LİGDE İLK ASİSTİNİ BUGÜN YAPTI!

 

Barcelona, İspanya 1. Futbol Ligi'nin 19. haftasında Granada'yı konuk ediyor. Karşılaşmada Arda Turan da ilk 11'de forma giyiyor.

 

İŞTE İLK 11'LER:

 

BARCELONA: 
 

Bravo, Alba, Pique, Vermaelen, Vidal, Sergi Roberto, Rakitic, Arda, Neymar, Suarez, Messi

 

GRANADA:

 

Fernandez, Mendez, Lomban, Doria, Biraghi, Krhin, Perez, Rochina, Agbo, Isaac, Penaranda

 

MAÇIN GOL POZİSYONLARI
 

7. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Arda'nın nefis pasında topla buluşan Messi golü attı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

 

14. dakikada sol kanatta topla buluşan Neymar, sağ taraftaki Suarez'i gördü. Suarez bekletmeden pasını ortadaki Messi'ye aktardı. Messi de altıpas içersinde müsait durumda yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

 

58.dakikada Rakitic'in pasında Arda'nın üzerinden atladığı topu alan Neymar ceza sahası içi sol çaprazda topla buluştu. Onun vuruşunda direkten dönen topu kale önünde tamamlayan isim Messi oldu.ARDA YİNE İLK 11'DE

 

Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 ay aranın ardından 3 gün önceki Espanyol maçında ilk kez forma giyen ve karşılaşmaya 11'de başlayan Arda Turan, Granada karşılaşmasının da ilk 11'inde yer alıyor.

 

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

 

• Barcelona ve Granada bugüne kadar toplam 42 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Barcelona 33 kez galip gelirken Granada 5 kez kazandı ve 4 maç berabere sona erdi. Barcelona ev sahipliğinde oynanan 21 maçta ev sahibi 21 kez galip geldi.

 

• Barcelona, ligde Granada ile oynadığı son 12 maçın 11'ini kazandı.

 

• Geçtiğimiz hafta Espanyol karşısında gol atamayan Barcelona, 30 maç aradan sonra bir La Liga maçında ilk kez gol atamadı.

 

• Granada, bu sezon deplasmanda oynadığı son 8 La Liga maçında bir galibiyet alabildi (3 beraberlik, 4 mağlubiyet).

 

• Barcelona, 17 maçta 39 puanla ikinci sırada yer alıyor. 1 maç fazlası olan Atletico Madrid, 41 puanla lider. Granada ise 18 maçta 17 puanla 18. sırada.

 

ARDA'NIN MESSİ'YE ATTIRDIĞI GOLÜ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR