VİCTORİA'S SECRET DEFİLESİNDE KENDALL JENNER BOMBASI!

YENİ YIL GECESİNİN EN HEYECANLI AKTİVİTESİ VİCTORİA'S SECRET DEFİLESİ İÇİN DAHA ÖNCE SAHNE ALACAĞI DUYURULAN RİHANNA, PERFORMANSINI İPTAL ETTİ.

Yeni yıl gecesinin en heyecanlı aktivitesi Victoria’s Secret defilesi için daha önce sahne alacağı duyurulan Rihanna, performansını iptal etti. Yine de bu seneki şovu izlemek için pek çok sebep var. Bunlardan biri de ayrılmaz ikili Gigi Hadid ve Kendall Jenner.

 

Türkiye için yeni yıl gecelerinin vazgeçilmezi olan Victoria’s Secret defilesi için sahne alacak olan isimlerden Rihanna, performansını yeni albümü 'Anti'nin çalışmaları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

 

People dergisinin haberine göre Rihanna, 'Bitch Better Have My Money' ile iyi bir yıl geçiren Rihanna, 8 Aralık'ta New York'ta gerçekleşecek olan şova katılmama kararı aldı.

 

Ellie Goulding var, Rihanna yok

 

Victoria’s Secret'ın resmi Twitter adresinden de konfirme edilen bu haber, Rihanna'nın Kanye West prodüktörlüğünde çalıştığı yeni albümünü ne kadar önemsediğini gösteriyor.

 

2015 şovunda sahne alacak isimler arasında Ellie Goulding, The Weeknd ve Selena Gomez yer alıyor.

 

BU YILIN MELEKLERİ

 

Victoria’s Secret, büyük defileye haftalar kala meleklerini açıklamaya devam ediyor.

 

KENDALL'SIZ BİR DEFİLE OLUR MU SANDINIZ?

 

Türkiye'nin en sevdiği melek Adriana Lima'nın yanı sıra  Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge ve Gigi Hadid'i de podyumda göreceğiz.

YORUM YAP
YORUMLAR