Vahide Perçin'in de başrolde yer aldığı Hakime Hanım dizisinin setine ara verilmesinin sebebi ortaya çıktı

Başrollerinde Vahide Perçin, Cem Davran, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim'in yer aldığı Hakime Hanım dizisinin setine ani bir kararla ara verilmişti.

Atv'de ekranlara gelecek olan yeni dizi Hakime Hanım'ın çekimlerine başlandı. Yeni projede Vahide Perçin, Cem Davran, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim başrolde yer alacak. Çekimleri devam eden dizinin setinde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Ani bir kararla dizinin setine ara verildi. Olay merak konusu olurken, sete ara verilmesinin nedenin senaryo ve mekan değişikliği olduğu öğrenildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Vahide Perçin'in eşini Cem Davran'ın, kızını Feyza Sevil Güngör'ün, oğlunu Yusuf Çim'in oynadığı dizinin bir haftalık çekimleri tamamlandı. Daha sonra ise ani bir kararla sete ara verdi. Emre Aybek'in yönettiği projede bir dizi değişiklik yapılacağı öğrenildi. 

Ekibe senaryo ve mekan değişikliği nedeniyle bu kararın alındığı iletildi. Ancak Kaan Yıldırım'ın da kadrosunda olduğu İstanbul'da çekilen kod adı Hakime Hanım dizisinde yönetmen ve oyuncu değişikliklerinin de yapılacağı konuşuluyor. 

Dizinin temmuz sonunda yeniden sete çıkması planlanıyor.

 

YORUM YAP
YORUMLAR