ÜNLÜLERİN VE SOSYETENİN VAZGEÇİLMEZİ GALA DERGİSİNİN TEMMUZ SAYISI YİNE DOPDOLU!

YILLARIN DENEYİMLİ MAGAZİN VE SOSYETE GAZETECİSİ VE TELEVİZYON YAPIMCISI HAKAN SOLAKER YÖNETİMİNDE, ÇOK TECRÜBELİ HABER VE YAZIİŞLERİ KADROSU TARAFINDAN HAZIRLANAN GALA DERGİSİNİN YENİ SAYISI YİNE ÇOK DOLU...

GALA DERGİSİNİN TEMMUZ SAYISI YİNE DOPDOLU…

 

Türkiye’nin kaliteli dergilerinden olan Gala Dergisi deneyimli gazeteci Hakan Solaker yönetiminde Temmuz sayısını çıkardı.

 

Kendine has özel haberler ve röportajlardan oluşan Gala Dergisi'nde bu ay sayfalara yine çok ilginç ve renkli konular yansıyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, CHP Genel Başkanı Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP’nin çiçeği burnunda yeni Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer bu ay Gala Dergisi'nde. 

 

Gala Dergisi'ndeki ilginçlikler bu konularla sınırlı değil elbette.

 

Gala Dergisi ayrıca, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cemiyet hayatının başarılı iş kadınlarından Nadire İçkale ve Gülperi Bayraktar, Süleyman Orakçıoğlu’nun zarif ve güzel eşi Ahu Orakçıoğlu, Fox Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk özel röportajları ve zengin içeriği ile birbirinden kaliteli köşe yazarlarıyla seçkin marketler ve gazete bayilerinde raflarda yerini aldı.

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR