Ünlü türkücü kadın, verilen hediye ile dolandırıldı

Gazeteci, televizyoncu Arzu Altıntaş, ünlüler dünyasında herkesin GBT'sini çıkartmış bir kalem. Bundan sonra yazılarıyla bizlerle olacak...

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ KADIN, KENDİNE VERİLEN HEDİYE İLE DOLANDIRILDI!

Arzu Altıntaş yazıyor...

AVLANMAK HER YERDE YASAKKEN, SOSYAL MEDYADA AVLANMANIN NEDEN CEZASI YOK!
Sosyal medya Aşk(!)ları denilen bir kavram girdi hayatımıza .
Tüm kadınlar ve erkekler sosyal medyada “ Av Peşinde “
Bunu en okumuşundan, en zır cahiline kadar çoğu insan yapıyor. Ve bir sürü hikaye duyuyoruz.

BİZ TANIDIKLARIMIZA GÜVENEMEZKEN SİZ TANIMADIKLARINIZA NASIL GÜVENİYORSUNUZ?

Yaşanılan bu garip çağda insan eş , dost , akraba , sosyal çevre aracılığı ile tanıdığı insana güvenemezken kadınların ve erkeklerin 3-5 satır yazışma ile birbirine güvenip yemeğe çıkması bana ultra garip ve de çok korkutucu geliyor .

Ben şu yaşımda tanıdığım insandan bile korkarken ve tedbirli davranırken hiç tanımadığım bir insanla görüşmeye gidebilmek oldukça ürkütücü .

Şimdi size sosyal medaya da tanışma üzerine olan yaşanılan bir kaç hadiseyi anlatacağım .

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ KIZIMIZIN DOLANDIRILMA HİKAYESİ .

Ünlü bir Sanatçı sosyal medyadan tanıstığı biriyle 3-5 kez kahve içmek için buluşuyor .

O arada, ünlü Türkücü kızımızın bir kaç gün sonra doğum günü . İlk 3 buluşmada buluştuğu adamı tanımaya çalışan türkücü kızımız doğum günü haftasında erkek tarafından ısrarla dile getirilen illa çıkıp doğum günü yemeği yiyelim sözleri karşısında doğum günü için doğum gününden 1 hafta sonra erkek tarafının seçtiği lüks restoranda buluşuyor .

Gayet şık bir yemek yiyorlar . Erkek tarafı kendini daha önceki buluşmalarında  Otomotiv yedek parcaları satan bir cadde çocuğu olarak tanıtmıştı .

Profiline baktığımızda dar kısa paçalı pantolonlar , slim fit gömlekler ama mutlaka üstten 5 düğme açık...

Markalı Loafer ayakkabı , ya da markalı espadril , tüm resimlerde masa üzerinde mutlaka arabanın anahtarı ve puro , mutlaka bir tekne ve deniz fotoğrafı , o ayak bilekleri hep açıkta kısacık pantolonlar...

Lüks arabalar önünde verilen pozlar, trend olan her cafe ve restoranda çekilmiş ve konum bilgisi mutlaka eklenmiş fotograflarla dolu bir profil . ( Aslında akıllı bir insanın arkasına bakmadan kaçması için yüzlerce kanıtlı fotograflar )

Neyse dönelim konumuza, yemek yenilirken doğum günü olan sanatçıya, "sana ne alacağımı bilemedim ama sana Vakko’dan hediye çeki aldım" diyor masaya koyuyor . Kız tabii ki zarfla verilen hediye çekine bakmadan teşekkür edip çantasına koyuyor .

Ve erkek tarafının doğum gününü mutlaka bir yemekle kutlayalım ısrarları ile çıkılan yemeğin adisyonu masaya geliyor .

Gelen hesap 4800 Lira .

Dar kısa pantolonlu cadde tikisi, kartını garsona uzatıyor .
Garson - Efendim kartınız şifre istiyor diyor .

Cadde tiki beyefendi, bu kart bugun geldi şifresini bilmiyorum . Yanımda da başka kart yok diyor .

Kız o arada müdahale edip hesabı ödüyor .

Cadde tikisi çok ayıp oldu falan diyor .

Kızcağız hiç önemli değil afiyet olsun diyor . Hikaye burada bitmiyor tabii . Romantik yemek teklifi , hediye çekleri havada uçuşan gece Türkücü  kadının evinde son buluyor .

Cadde tikisi beyefendi uyurken Türkücü  kızımız adam telefon şifresi girerken şifresini daha önceki buluşmalarında çözüyor ve ezberliyor .

Adam uyuyunca telefonunu açıp başlıyor okumaya . Kendisi gibi aynı tuzağa düşen bir sürü sanatcı ,Influencer  , popçu , manken dostu, adamın ikamet ettiği yerden hayatına dair tüm beyanlarının yalan olduğu gerçeği ve Türkücü kızımızın elinde bir hediye çeki )) sabah adamı postalar postalamaz hemen Vakko’nın yolu tutuluyor .

Elinde tuttuğu şey Vakko’dan alışveriş yapılınca ürünün içine koyulan basit bir karttan başka bir şey değil olduğu gerçeğide yüzüne vuruluyor .

Artık erkek milleti inanılmaz derecede kalitesizleşti . Dolandırıcılık  meslek dalı oldu . Ve kadınlarda bu tuzaklara düşen , kolay avlanan nesneler oldular .
Şimdi retorik sorular soracağım

Ne gerek var ? Bir kadını darlayıp illa benimle doğum gününü kutla deyip o doğum gününü 3 kağıtla kadına ödetmeye ?
Senden hediye bekleyen mi var ? Al bir çicek gel ne gerek var prodüksiyon emek harcayıp sahte hediye çeki kurguları ile uğraşmaya ?

Bu dolandıcıları koy bir dizi setine en iyi prodüksiyonu bunlar yapar , hiç yabancılık çekmezler .
Ya da acaba kadınlar sadece para ve servet peşinde olduklarından parası olmayan ve bu kadınlarla görüşmek isteyen adamlar mecburen mi dolandırıcı oldular ?

YARIN:
ÜNLÜ POP ŞARKICISI KIZIMIZIN, SOSYAL MEDYADAN TANIDIĞI SÖZDE DOKTORUN EVİNE GİTMEDİ DİYE YEDİĞİ DAYAĞIN HİKAYESİ !

YORUM YAP
YORUMLAR