Ünlü televizyoncu Jerry Springer hayatını kaybetti

ABD'li ünlü televizyoncu ve talk show sunucusu Jerry Springer'dan acı haber geldi.

ABD televizyonculuğunun en etkili isimlerinden olan Jerry Springer'den kötü haber geldi. "The Jerry Springer Show" programı ile 27 yıl boyunca ekranlarda boy gösteren ünlü televizyoncu 79 yaşında hayatını kaybetti. Jerry Springer'ın ölüm haberini ailesi duyurdu.

Yapılan açıklamada kısa süreli bir hastalığın ardından Springer'ın Chicago'daki evinde hayata gözlerini yumduğu bildirildi. TMZ ise Jerry Springer'a birkaç ay önce pankreas kanseri teşhisi konduğunu yazdı.

JERRY SPRINGER KİMDİR?

Televizyonculuğu öncesinde ABD Kongresi'ne girmeye çalışan ancak başarılı olamayan Jerry Springer, bir dönem belediye başkanlığı yapmıştı. Asıl ününü 1991'de başladığı 'Jerry Springer Show' ile yakalayan ünlü ismin programı reyting rekorları kırmıştı. Şovda daha çok politik konulara odaklansa da zamanla magazinleşen ve dünya çapında sansasyonlar yaratan Springer, 90'lı yıllarda Oprah Winfrey'in şovunu bile geride bırakmıştı.

Programının 2018'de yayından kaldırılmasının ardından Jerry Springer, üç sezonluk mahkeme salonu programı 'Yargıç Jerry'de rol almıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR