Ünlü sanatçı Cihan Ünal, Şahan Gökbakar'ı yerden yere vurdu

'Recep İvedik' serisini izlemediğini söyleyen Cihan Ünal, “Komedi, toplumun eğitim yapısına göre sunulursa, sulanmaya, belden aşağı olmaya, soytarılığa ve şaklabanlığa döner” sözleriyle, Şahan Gökbakar’a gönderme yaptı

Cihan Ünal, Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki ‘Kafalar Karışık’ filminin setindeydi. Kadir İnanır’ın “Türk sinemasını komedyenler mi kurtaracak?” sözleriyle ilgili konuşan usta oyuncu, ‘Recep İvedik’ serisini hiç izlemediğini söyledi.

''Önemli olan şarlatanlığa dökmemek''

Cihan Ünal, “Önemli olan işi şarlatanlığa dökmemek. Komedi, toplumun eğitim yapısına göre sunulursa, sulanmaya, belden aşağı olmaya, soytarılığa ve şaklabanlığa döner” diyerek, Şahan Gökbakar’a gönderme yaptı.

Çekilen filmlere gülmediğini de dile getiren oyuncu, “Bir sanatsever olarak bundan zevk almıyorum. Komedi konusunda biraz aşağılarda seyrediyoruz. Kolay ve her şeye gülen bir toplum var. Ülkemizde öncelikle eğitim seferberliği başlatmak gerekiyor. Bu da insanın ve sanatın yapısını değiştirir. Böyle yapımlar sinemayı değil, ancak kendini kurtarır. Böyle birçok örnek var” şeklinde konuştu. (MİLLİYET)

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR