Ünlü şair Omar Schmitz'in sürprizine hazır olun!

Yarın (28 Temmuz 2022) saat 19:00'da, Almanya'da yaşayan Konya Kululu psikolog şair Omar Schmitz'in YouTube kanalında çok önemli bir gelişme yaşanacak.

Köln - (Özel)

Almanya’da yaşayan, ünlü şair Omar Schmitz, bu kez de ‘AŞK BİTMEZ’ dedi.
Almanlar’ın yakından tanıyıp sevdiği Konya Kululu şair, yeni ve çok özel bir çalışmaya daha imzasını attı.
Daha önce, kendisine ait üç ayrı şiire klip çeken psikolog şair Omar Schmitz, dördüncü şiirini de kliplendirdi.
Ve bol sürprizli bu klip, yarın saat 19:00’da YouTube’da Omar Schmitz kanalında yayınlanacak.

Sevilen şair Omar Schmitz bu konuda sosyal medya hesabından bir duyuru yayınladı.

O duyuru şöyle:


“Merhaba,
Sanatsal çalışmalarımı yakından takip eden ve beğenen ilk etapta kendi ailem, akrabalarım ve arkadaşlarıma sonra bu vesile ile sanal ortamda tanıştığım ve çok sevdiğim değerli takipçilerime çok güzel bir haberim var.

Söz verdiğim gibi Şiirlerimi belli aralıklarla Video Clip şeklinde sizin beğeninize sunmaya çalışıyorum. Uzun ve yorucu bir çalışmadan sonra nihayet ‘AŞK BİTMEZ’ adlı şiirimi sizlerin beğenisine sunabilmenin gururunu yaşıyorum.

Biliyorum sizler yani ülkemdeki herkes herşeyin en iyisine layıksınız. Bundan dolayı bu harika Şiirim için  sayın Sadettin Yücel Öktenay Bey'in müziğini bestelediği Aşkın Kanunu parçasını kullandım.

Arranjman'nını ise Türkiye'de bir çok sanatçının sanat hayatında belli bir yere gelmesinde çok büyük emekleri olan büyük bir dev Norayr Demirci yaptı.

Bu sanatçılar arasında İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Sibel Can, Ebru Gündeş ve Muazzez Ersoy gibi sanatçılar var.

Buradan değerli Hocama sanat hayatımın başından beri beni desteklediği ve motive ettiği için çok teşekkür ediyor ellerinden öpüyorum.

Bu Şiirimi de her zaman olduğu gibi Almanca ve İngilizce konuşulan ülkelerde de dinlensin diye üç dilde yaptım. Bu Şiirimi yarın yani 28.07.2022 tarihinde saat 19:00'da, YouTube kanalım Omar Schmitz'de izleyebilirsiniz.

Yaptıklarımı beğenen ve takip eden,  aynı zamanda beğenmeyip ama anlayış gösteren herkese çok teşekkür ederim.

Selamlar Omar Schmitz”

YORUM YAP
YORUMLAR