Ünlü oyuncuların hiç bilmediğiniz hobileri

Ünlü oyuncuların hobilerini duyunca çok şaşıracaksınız...

Kıvanç Tatlıtuğ 2002 yılında Best Model of The Turkey seçilerek hayatımıza girdi. 2005 yılında Gümüş dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Kıvanç Tatlıtuğ daha sonra bir çok dizi projesinde yer aldı. 2016 yılında stil danışmanı Başak Dizer'le hayatını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ'un hobileri arasında; profesyonel olarak dalış yapmak, piyano ve elektro gitar çalmak var.

Kerem Bursin Los Angeles'ta  yaşadığı dönemde Roger Corman ile tanışır ve ondan oyunculuk dersleri alır. Oyunculuğunu geliştiren Kerem Bursin Türkiye'ye geldiği yıllarda Gaye Sökmen ile tanışır ve oyunculuk dünyasında şu an ki yerini alır. Kerem Bursin ilk olarak Güneşi Beklerken dizisiyle seyircinin karşısına çıkar.Babasının işi dolayısıyla çocukluğundan beri zorunlu seyahat eden Bursin aksanıyla sempati topladı. Kerem Bursin'in hobileri arasında; yüzme, amerikan futbolu oynamak ve boks var. Marangozluk yapmayı da sevdiğini söyleyen Kerem Bursin ''Oyuncu olmasam Marangoz olurdum'' diyor.

Barış Arduç liseyi bitirdikten sonra eğitimine spor akademisinde devam etti. Oyunculuğa ilgisi olduğunu farkeden Barış Arduç spor akademisini bırakarak oyunculuğa yöneldi. İlk olarak Ömür Gedik'in ''Paramparça'' şarkısının klibinde oynayan Barış Arduç, asıl şöhreti 2015 yılında Kiralık Aşk dizisiyle yakaladı. Barış Arduç'un hobileri; futbol maçı izlemek, yüzme, dalgıçlık ve spor yapmak.

Enis Arıkan ilk olarak 2001 yılında Hırsız diziyle ekranlarda yerini aldı. Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Enis Arıkan Sosyal medya hesabından paylaştığı sempatik ve doğal videolarla fenomen haline geldi. O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılan ve performansıyla büyük ilgi gören Enis Arıkan'ın hobileri; seri katillerin gerçek hayatını seyretmek, spor yapmak, arkadaşlarıyla ve kedisiyle vakit geçirmek.

Cem Yılmaz 1995 yılında ilk stand-up gösterisini yaptı. Büyük beğeni toplayan Cem Yılmaz stand up gösterilerine devam etti ve ünü ülke sınırlarını aştı. İlk sinema filmi 1998 yılında Mazhar Alanson ile oynadığı ''Her Şey Güzel Olacak'' filmidir. Cem Yılmaz daha sonra senaryosunu kendi yazdığı ve yönettiği filmlerde de oynayarak beyaz perde de önemli işlere imza attı. Cem Yılmaz'ın en büyük hobisi; elektronik müzik çalmak ve dinlemek. Özellikle arkadaşlarıyla müzik yapmak çok hoşuna gidiyormuş. Cem Yılmaz'ın bir hobisi de heykel ve resim biriktirmek. Evinde bir çok ünlü sanatçının heykel ve resimleri varmış.

Burak Özçivit  2005 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında birinci Dünya da ise en iyi 2.manken seçilerek oyunculuk hayatına adım attı. Çok ünlü markaların yüzü olan Burak Özçivit 2017 yılında Çalıkuşu dizisinde beraber rol aldığı Fahriye Evcen ile nikah masasına oturdu. Burak Özçivit'in hobileri; playstatiton oynamak, araba sürmek ve müzik dinlemek.

YORUM YAP
YORUMLAR