ÜNLÜ OYUNCU NESLİHAN ATAGÜL VE SEVGİLİSİ KADİR DOĞULU'DAN FLAŞ KARAR!

NESLİHAN ATAGÜL, BURAK ÖZÇİVİT İLE OLAN ÖPÜŞME SAHNELERİ NEDENİYLE KISKANÇLIK KRİZİ ÇIKARTAN KADİR DOĞULU’NUN TEPKİSİ NEDENİYLE İLİŞKİLERİNDE TAKİP ÖNLEMİ ALDILAR! HABERİN DETAYLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den flaş karar!

 

Neslihan Atagül, Burak Özçivit ile olan öpüşme sahneleri nedeniyle kıskançlık krizi çıkartan Kadir Doğulu’nun tepkisi nedeniyle partnerini sosyal medyadan takip etmiyor.

 

İlişkilerine ‘Takip’ önlemi

 

Akşam'da yer alan habere göre ‘Kara Sevda’ dizisinde iki âşığı canlandıran Burak Özçivit ile Neslihan Atagül’ün samimi halleri birlikteliklerinde kıskançlık krizlerinin oluşmasına neden olmaya devam ediyor.

 

 

Kadir Doğulu ile uzun süredir birlikte olan Neslihan Atagül ile Fahriye Evcen’le aşk yaşayan Burak Özçivit, daha fazla dedikoduya mahal vermemek için sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmiyorlar.

 

Burak Özçivit ile öpüşme sahnelerinden ötürü kriz yaşadığı Kadir Doğulu’nun tavrından çekinen Neslihan Atagül, partneri Burak Özçivit’i takip etmezken aynı tutumu Burak Özçivit de sergiliyor.

 

Özçivit’in 3 kişilik takip listesinde sadece sevgilisi Fahriye Evcen var. Bu detay sevenlerinin gözünden kaçmazken ikilinin yaşadığı aşklar ise sosyal medyada yarıştırıldı.

 

İnternette ‘En çok yakıştırılan çiftler’ anketinin galibi Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ikilisi oldu.

 

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR