ÜNLÜ OYUNCU KARISI İÇİN HAYRANLARINDAN DUA İSTEDİ

ÜNLÜ TV OYUNCUSU, FACEBOOK SAYFASINDA PAYLAŞTIĞI YAZIYLA HAYRANLARINDAN KARISI İÇİN DUA ETMELERİNİ İSTEDİ.

Ünlü TV oyuncusu, Facebook sayfasında paylaştığı yazıyla hayranlarından karısı için dua etmelerini istedi.

 

Bir dönem ülkemizde de gösterilen Charles İş Başında (Charles In Charge) adlı diziyle tanınan Scott Baio, karısı Renee Sloan'ın beyninde tümör olduğunu sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

 

54 yaşındaki Baio, "Birkaç gün önce karım Renee'nin beyninde bir tümör olduğunu, bu tür tümörlerin bulundukları yere ve büyüklüklerine göre ciddi problemlere yol açabileceğini öğrendik. Şimdi operasyonla alınıp alınamayacağını belirlemek için tümörün kesin yerini ve büyüklüğünü öğrenmeyi bekliyoruz" yazdı.

 

Karısı Renee'nin, zaman zaman zor dönemler geçirdiğini yazan Scott Baio notunu, "Renee, Tanrı'ya olan güçlü inancı sayesinde her seferdinde daha güçlü bir insan olarak bu zorlukları aştı. Bu süre boyunca sizden dualarınızı ve desteğinizi istiyoruz" diye sürdürdü.

 

54 yaşındaki Scott Baio ile 42 yaşındaki karısı Renee Sloan, 2007'den bu yana evli. Çiftin 7 yaşında Bailey adında bir kız çocuğu bulunuyor.

 

Mutlu Günler, Charles İş Başında gibi sit-com'larda oynayan Scott Baio, küçük yaşından beri kamera karşısında. Önce reklam filmlerinde oynayan Baio, daha sonra Bugsy Malone adlı sinema filminde rol aldı.

 

Scott Baio, Mutlu Günler (Happy Days) adlı diziyle adını duyurdu. 1980'lerde oynadığı Charles İş Başında ile şöhretin doruğuna çıktı. Scott Baio, TV oyunculuğunu sürdürüyor.

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR