Ünlü oryantal Asena ilk defilesini gerçekleştirmek için gün sayarken, değişimiyle de şaşırtıyor!

Oryantal Asena hayatını toptan değiştirdi. Evlenip mesleğini bırakan Asena, moda alanına yöneldi. Kendi defilesini yakın zamanda gerçekleştirmeyi planlayan ünlü oryantal, tarzında da değişikliğe gitmeyi seçti.

Asena, 2000'li yıllarda İbrahim Tatlıses'in show programında yer alarak tanınmıştı. Bir dönemin en ünlü oryantallerinden olan Asena, bu yıllarını geride bıraktı ve moda dünyasına adım attı. Evlenen ve kendisine yeni bir dünya kuran Asena, 15 Kasım'da ilk kez defilesini gerçekleştirecek. Snob Magazin'de yer alan habere göre; dikiş makinasının başına geçen Asena, "İzleyicilerim yıllarca beni dansımın dışında kostümlerimi de çok beğeniyordu" dedi.

ASENA ARTIK BİR STİLİST

Kendisinden ve geçmiş yıllarından da bahseden Asena, moda dünyasına olan ilginin çocukluktan başladığını şu sözlerle anlattı:

"Babaannem beni çocukken zorla 6 yıl boyunca makinede beyaz işe gönderdi. Yatak örtüsü kenarlarına işledikleri o delik delik sabır gerektiren işlemeleri öğrendim. Üniversiteye kadar o işi yaptım. Babaanneciğim bana hediye ettiği pırlantayı koluma takmışım aslında o yıllarda. Gelinlik ve abiyelerimizi Edibe hanım ve yine kalıbı ve dikimi çok muhteşem olan Özkan Karakuşoğlu ile birlikte uyguladık. ve 15 Kasım'da muhteşem bir geceye hazır imza atacağız" diye konuştu."

YORUM YAP
YORUMLAR