Ünlü isimler deprem bölgelerinde... Bu çocuklar hepimizin

Sanat dünyasından birçok isim asrın felaketi sonrası deprem bölgelerinde çadırda kalan çocuklarla bir araya geldi. Ünlü isimler miniklerle oyun oynayarak yaralarını sarmaya çalıştı.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde etkili olan depremler sonrasında Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler maddi desteğin yanında koordinasyon merkezlerinde yardım malzemelerini koliledi, birçoğu da afet bölgesine koştu. Çadırkentlerde minik depremzedelerle birebir ilgilenen ünlüler, moral vererek, onların yaralarını sarmak için seferber oldu.

OYUNLAR OYNADILAR

Asrın felaketinde evleri yıkılan ya da hasar gören depremzedeler çadır kentlerde barınma imkanı bulurken, çocukların deprem travmasını atlatması için Derya Uluğ. Sefo ve Doğukan Manço gibi isimler herekete geçti. Şarkıcılar afet bölgelerindeki miniklerin yanında soluğu aldı. Malatya'da ise AFAD çadırlarında yaşayan çocuklar için tiyatrocular miniklerle oyunlar oynadı. Gün boyu eğlenceli anlar yaşayan miniklerin yüzlerinde tebessüm oluştu.

Minikler çadırlarda ünlüler ve yetkililerle oyunlar oynayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Doğukan Manço, çocuklarla ip atladı.

ZEKA VE BECERİ OYUNLARI BEKLİYORUZ

Merhum sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço deprem bölgelerine yardıma gitti. Manço, sosyal medya hesabından çocuklar için de bir istekte bulundu. Manço, "Burada çocukların oyuncak ve oyunlara gerçekten çok ihtiyacı var. Fakat bu oyuncakları lütfen seçerek gönderin. Göndereceğiniz oyuncaklar sadece kafalarını dağıtmak için değil, hem el becerilerini, hem zekalarını geliştirecek hem de sosyalleştirecek oyuncaklar olsun" dedi.

Derya Uluğ afet bögesindeki çocuklara futbol topu verdi.

HEDİYE VERDİ, FUTBOL OYNADI

Şarkıcı Derya Uluğ, Kahramanmaraş Pazarcık'ta Kızılay'ın kurduğu çadırlarda kalan depremzedeleri ziyaret etti. Miniklere hediyeler veren şarkıcı, çocuklarla futbol oynayıp top sektirdi. Çocuklarla neşeli anlar yaşayan Uluğ, çocuklarla selfie yaptıkları hatıra fotoğrafını Instagram'dan yayınladı.

Sefo AFAD çadırındaki minik seveni Tuana'yla ilgilendi.

ÇOK GÜZELSİNİZ!

Rapçi Sefo Hatay'da AFAD çadırlarında yaşayan depremzede çocuklarla buluştu. Gün boyu miniklerle eğlenceli anlar yaşayan Sefo, yaşadığı duyguları sosyal medya hesabından yayınladı. Sefo, afet bölgesinde kız çocuğunun bir anda saçını okşamasıyla ilgili, "Çadır kentte çocuklarla buluştuk, hiçbir şey olmamış gibi güldük eğlendik. Tuana bana beklemediğim bir anda öyle bir şey yaşattı ki bunu tarif edemem. Çok güzelsiniz çocuklar" dedi.

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR