ÜNAL AYSAL'IN KAÇAMAK GECESİ

GALATASARAY ESKİ BAŞKANI İŞ ADAMI ÜNAL AYSAL, SPİKER SEVGİLİSİ BİRSU EREN’LE ST. REGİS HOTEL SPAGO RESTAURANT’TA YEMEKTEYDİ. FANİ AYSAL’LA BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN İŞ ADAMI, ÇIKIŞTA FLAŞLAR PATLAYINCA OTELE GERİ DÖNDÜ

YUNANLI EŞİNDEN 10 YAŞ DAHA GENÇ

 

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı iş adamı Ünal Aysal, spiker sevgilisi Birsu Eren’le St. Regis Hotel Spago Restaurant’ta yemekteydi.

 

İkinci evliliğini yaptığı Fani Aysal’la boşanma aşamasında olan iş adamı, çıkışta flaşlar patlayınca otele geri döndü. Ardından sevgilisi de içeri girdi. Aysal, tek başına dışarı çıkarak yardımcısıyla aracına yöneldi. Eren de bir süre bekledikten sonra taksiyle uzaklaştı.

 

Bir spor kanalında sunucu olan Birsu Eren, Galatasaray Başkanı olduğu dönemde Ünal Aysal ile röportaj yapmış ve o vesileyle tanışmışlardı.

 

Ünal Aysal, 32 yıllık eşi Ahu Aysal'ı şimdi hala evli olduğu Yunanlı Fani Hanım uğruna boşamıştı. Ahu Hanım, eski eşinin şimdilerde 46 yaşında olan Fani Aysal'la evlenmesi için de "Maalesef erkekler genç seviyor" demişti. Şimdi de kuralını bozmayan Ünal Aysal, 46 yaşındaki eşiyle değil 36 yaşındaki yasak aşkıyla geziyor.

 

Ünal Aysal'ın kızının annesi olan Fani hanımla boşanma davasının sürdüğü belirtiliyor.

 

Hürriyet

YORUM YAP
YORUMLAR