TÜRKİYE'NİN YENİ JÖN ADAYI ORKUN ALTUNBAĞ

SANAT CAMİASINA EMİN ADIMLARLA GİRMEYİ HEDEFLEYEN OYUNCUNUN EN BÜYÜK HEDEFLERİNDEN BİRİSİDE HOLLYWOOD'TA ÜLKESİNE ÖDÜL KAZANDIRMAK.

Orkun Altunbağ Adana Doğumlu olup İlk-orta ve lise eğitimini Adana'da  tamamladı.                               

Mersin İşletme Terk ve ardından Birleşik Krallığa bağlı İskoçya’nın başkenti Edinburgh ta 4 ay İngilizce dil eğitimini tamamladıktan sonra Craft oyunculuk atölyesinde eğitim almaya  başladı.

 

Fitness, Futbol, Basketbol, Yüzme, Voleybol, At binme, Jogging,Tırmanış, Extreme sporlarla da uğraşan genç oyuncu adayının  Araba Kullanmak , Spor ve Yemek yapmak, Doğa gezileri, Kitap okumak , Müzik dinlemek hobileri arasında yer alıyor.

 

Sanat camiasına emin adımlarla girmeyi hedefleyen genç ve yakışıklı oyuncunun en büyük hedeflerinden biriside Hollywood'ta ülkesine ödül kazandırmak ve dünya çapında bir oyuncu olmak.

 

Başarıya ulaşmanın en büyük nedenlerinide Çalışmak,Kalite ve Sabır olduğunu belirtiyor.Sanat Camiaasındaki en büyük desteğide Aile yakını olan Abisi Kıvanç Terzioğlu ndan aldığını belirterek en büyük dönüm noktam Kıvanç abimin sözünden çıkmadan dikenli yollarda dikenlerin bana batmadan yolumu görerek gitmemin beni başarıya hedeflerime daha çabuk ulaşmamı sağlayacağını düşünüyorum diyor. 

 

Yeni imaj çalışmalarını Fotoğrafçı İlker Özlü ile gerçekleştiren Genç ve Yakışıklı Oyuncu Adayı Orkun Altunbağ yeni Sezona bomba gibi düşecek.                          

                                                                                     

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR