Tuğba Özay'ın 'Sil Baştan' performansı sosyal medyanın diline düştü

Ünlü şarkıcı Tuğba Özay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sahne aldığı mekanda Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' adlı parçasını seslendirdi. Tuğba Özay'ın performansı alay konusu oldu.

8 Mart Kadınlar Günü'ne özel Bursa'da sahne alan ünlü şarkıcı Tuğba Özay, tercih ettiği pembe kıyafeti ile dikkat çekti.

"SİL BAŞTAN" PERFORMANSI ELEŞTİRİLDİ

Tuğba Özay, sahnede Şebnem Ferah'ın hafızalarda yer edinen "Sil Baştan" şarkısını seslendirdi. Ünlü şarkıcı Özay'ın performansı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Özay, alay konusu oldu.

"KULAKLARIM KANADI"

Sosyal medya kullanıcıları, Tuğba Özay'ın "Sil Baştan" performansını "Abla lütfen sen baştan başlama" ve "Kulaklarım kanadı" gibi sözlerle eleştirdi.

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Bir zamanların ünlü mankenleri arasında yer alan Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilen Tuğba Özay, aslen Trabzonlu olarak bilinmektedir.

Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış, daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümü ile eğitim hayatına devam etmiştir. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, daha sonra ise Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile de bilinmektedir.

1994'de Vakko defilesi ile mankenliğe başlayan Özay, ardından "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

YORUM YAP
YORUMLAR