TRANS KRALİÇE ÇAĞLA AKALIN SAHNELERE GÖZ KIRPIYOR. İŞTE ŞARKISI: 'HAVALIYIM!'

TÜRKİYE'NİN İLK TRANS GÜZELLİK KRALİÇESİ ÇAĞLA AKALIN, ROL ALDIĞI 'KÖPEK' FİLMİYLE İLK TRANS BAŞ ROL OYUNCUSU ÜNVANINI KAZANDIKTAN SONRA, ŞİMDİ DE TÜRKİYE'NİN İLK TRANS POP STARI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR...

ÇAĞLA AKALIN BU KEZ SAHNELERİN KRALİÇESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR...

 

Türkiye’nin ilk trans güzellik kraliçesi, ilk köşe yazarı, ilk mankeni ve ilk sinema baş rol oyuncusu Çağla Akalın, Türk pop Müziği’nin de ilk trans şarkıcısı oldu. Trans Kraliçe Çağla Akalın ‘Havalıyım' (Ablan Star Bebeğim) isimli single’yla  müzik dünyasına bomba gibi giriş yaptı.

 

'Havaliyım/Ablan Star Bebeğim’ isimli single şarkısı internette binlerce defa tıklanan Çağla Akalın, soyadını aldığı Demet Akalın gibi 'giderli' bir şarkıyla müzik severlerin karşısına çıktı.

 

On parmağında on marifet olan sosyetik güzel Çağla Akalın, “Aldığım mesajlar ve yorumlar çok güzel. Şarkı kısa sürede herkesin diline dolandı, yakında bir kliple müzik kanallarında olacağım” dedi.

 

Çağla Akalın geçtiğimiz kış aylarında İsviçre’de ve Türkiye’de vizyona giren ‘Köpek’ isimli sinema filminde de ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle ünlenen Salih Bademci ile başrolde oynamıştı. Film, Avrupa’da eleştirmenlerden tam not almayı başarmıştı...

 

Sivil topluk kuruluşlarıyla yaptığı çalışmalarla da dikkat çeken Çağla Akalın’ın şarkısının bir bölümünün sözleri şöyle:

 

Sen ne çirkin bir şeysin,

Evlat olsan çekilmezsin.

Tanrım günah yazmasın ama

Ucubenin ta kendisisin.

 

ÇAĞLA AKALIN'IN ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN...

YORUM YAP
YORUMLAR