TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU’NA EMNİYET ÇIKIŞI BÜYÜK ŞOK!

FENERBAHÇE KAFİLESİNE SİLAHLI SALDIRININ FAİLİ OLDUKLARI İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINAN NİHAT S. İLE EMRE A.'NIN İFADELERİ ALINDIĞI SIRADA TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU, TRABZON EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE GELDİ.

GÖZALTINDAKİ SANIKLARIN YAKINLARI ÖNÜNÜ ÇEVİRDİ!

 

Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırının faili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A.'nın ifadeleri alındığı sırada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Yaklaşık 1 saat emniyette kalan Hacıosmanoğlu çıkışta yaptığı kısa açıklamada "bilgi aldığını" söyledi.

 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, saat 15.40 sıralarında Trabzon Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyet Müdürü Murat Köksal ile görüştü. Fenerbahçe otobüsüne saldırı olayının şüphelisi olarak ifade veren 2 kişinin soruşturması ile ilgili bilgi alan Hacıosmanoğlu, yaklaşık yarım saat sonra Emniyet Müdürlüğü binasından ayrıldı.

 

Kapıda bekleyen göz altındaki 2 kişinin yakınları, Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışı sırasında Başkan Hacıosmanoğlu'nun aracını durdurdu, Nihat S. ile Emre A.'nın haksız yere gözaltına alındığını belirterek yakındı.

 

Emre A.'nın annesi Hacide A. ise Hacıosmanoğlu'na çıkıştı, "Suçsuz insanlara suç yüklemeye çalışıyorlar. Çocuklarım senin yüzünden içeride yatıyor. İn arabadan, al onları" diyerek tepkisini dile getirdi. Araçtan inmeyen Hacıosmanoğlu ise, "Soruşturma sürüyor. Delliler değerlendiriliyor. Sabırla sonucu bekleyin" dedi.

 

HACIOSMANOĞLU EMNİYETTEN AYRILDI

 

Hacıosmanoğlu saat 15:00 sularında geldiği Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra ayrıldı. Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu, emniyet müdürlüğüne bilgi almak için geldiğini belirtti.

 

Trabzonspor Başkanı, gazetecilerin ormanlık alanda bulunan tüfek ve parmak izi gibi konulardaki sorularına ise "Ben genel anlamda bilgi aldım. Teknik konuları ben bilmem. Teknik konuları emniyet değerlendirir" cevabını verdi.  

 

Öte yandan, bodro mavili ekibin başkanı emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladığı sırada yanına gözaltındaki zanlıların akrabaları gelerek, gözaltındaki kişilerin suçsuz olduğunu gerçek suçluların dışarıda olduğunu ve bu yapılanın Trabzon'a bir komplo olduğunu söyledi.   

 

VURULAN ŞOFÖRE TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ!

 

Hacıosmanoğlu, emniyetten ayrıldıktan sonra Trabzon Valiliği'ne de bir ziyarette bulundu. Burada 10 dakika kalan Hacıosmanoğlu daha sonra bir açıklama yapmadan valilikten ayrıldı.  

 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ı tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde ziyaret etti.

 

Kıran'a 'geçmiş olsun' dileklerini ileten İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu saldırı bizleri son derece üzmüştür. Allah seni ailene bağışladı. Tekrar geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum" dedi.

 

Hacıosmanoğlu, Kıran'a ayrıca futbolcuların imzaladığı bordo - mavili Trabzonspor forması hediye etti.

YORUM YAP
YORUMLAR