Trabzonlu 4 ünlü isim

Ekranın bir çok ünlü ismi özel hayatlarıyla gündem olurken hayranları onların memleketlerini araştırmaktan da geri durmuyor.

Ünlü isimlerin memleketleri hayranları tarafından merak ediliyor. Bazı isimlerin memleketleri de internet üzerinde yanlış bilgilerle yer alıyor. Peki gerçekten Trabzonlu olan isimler kimler?

İşte memleketi Trabzonlu olan 4 ünlü isim...

1 - HÜSEYİN AVNİ DANYAL

Rol aldığı birçok projede de Trabzonlu rolünü oynayan Danyal, 1962 yılında Trabzon'da doğdu ve aslen Trabzonludur. 1982 yılından bu yana oyunculuk yapmaktadır.

2 - BURÇİN TERZİOĞLU

1980 yılında dünyaya gelmiştir. 5 yaşından itibaren oyunculuğa başlamıştır. Aslen Trabzonludur. Bu zamana kadar 48 ödüle aday gösterilmiş, 20 ödülün sahibi olmuştur.

3 - DENİZ HAMZAOĞLU

Kendisi gibi sanatçı olan Hayati Hamzaoğlu'nun oğludur. Aslen Trabzonludur. 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Dört üniversitede okumuştur. 1986 yılından bu yana oyunculuk yapmaktadır.

4 - ALPER KUL

1975 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Trabzonludur. 2012 yılında Güldür Güldür programındaki rol arkadaşı Aylin Kontente ile evlenmiştir. 2 erkek çocuk babasıdır. Bir dönem Amerika'da da yaşamıştır.

YORUM YAP
YORUMLAR