Tolga Yüce, Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan polemiği hakkında şaşırtan açıklama

Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında yaşanan 'kirli geçmiş' polemiğinin yankıları devam ederken olayla ilgili Tolga Yüce'den magazin gündemini değiştirecek bir itiraf geldi.

Tolga Yüce'nin sosyal medya hesabından Seda Sayan'la ilgili 'geçmişi kirli' paylaşımını kendi sayfasında yayınlaması ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Mehmet Ali Erbil ile Sayan kısa bir süre sonra orta yolu bulurken aralarındaki buzları eritti.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

İkilinin polemiği magazin basınında uzunca bir süre konuşulurken Mehmet Ali Erbil'in yakın dostu oyuncu Tolga Yüce'nin itirafı gündeme bomba gibi düştü.

'O PAYLAŞIMI BANA ERBİL YAPTIRDI'

Tolga Yüce, sert açıklamalarda bulunurken şu ifadeleri kullandı: 'O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım. Erbil beni aradı. 'Bir şey paylaşalım' dedi. 'Sen paylaş ben de senden paylaşayım' dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım. Kendisi de benden alıp paylaştı. Ama ben yazıların hedefinde Seda Sayan olduğunu bilmiyordum'

'SES KAYITLARINI AÇIKLARSAM DOSTLUKLARI KALMAZ'

Daha sonra yeni bir paylaşımda bulunan Yüce, 'Erbil'in Seda Hanım ile ilgili bana attığı ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam Sayın Erbil'le hiçbir dostluğu kalmaz. Bizim aramızda geçen her diyalog delilli, ispatlıdır. Alakam olmayan bir konunun içine beni çekmiştir' ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR