TELEVİZYONCULUĞU BIRAKTI, BODRUM'A YERLEŞTİ, AZMETTİ VE ÇOK ÜNLÜ BİR RESSAM OLDU

RESİMLERİ SOSYETENİN EVLERİNİ VE SEÇKİN İŞADAMLARININ OFİSLERİNİ SÜSLEYEN ÜNLÜ RESSAM GAYE AKSOY'UN BİRBİRİNDEN GÜZEL YENİ ESERLERDİ YARINDAN İTİBAREN MODA DENİZ KULÜBÜNDE SERGİLENECEK...

ESKİ BAŞARILI TELEVİZYONCU GAYE AKSOY'UN RESİM SERGİSİ YARIN SAAT 18.00'DE MODA DENİZ KLÜBÜ'NDE BAŞLIYOR...     

                                                        

Bodrum’da yaşayan eski televizyon, radyo spikeri ve program yapımcısı ünlü ressam Gaye Aksoy,  9  Nisan'da Moda Deniz Kulübünde açacağı resim sergisini geçen ay vefat eden annesi Naciye Gülen Akhun’a adadı.                                                                                                                                             

Geçen yıl Bodrum LVZZ Hotel’de sergi açan ünlü sanatçı, bu yılki ilk sergisini İstanbul Moda Deniz Kulübünde açıyor.

 

Bir yıla yakın süren resim çalışmalarını tamamlayan ve 9 Nisan 2015 tarihinde açacağı sergisini geçen ay vefat eden annesine adayan sanatçı bu sergide annesinin ve kızı Nicole Ece İçlisoy’un yaptığı resimleri de sergileyeceğini belirtti.                                                                                                                              

ÇALIŞMALARI ÜNLÜ İŞADAMLARININ OFİSLERİNİ SÜSLÜYOR

                                                                                

Moda Deniz Kulübü'nde açacağı sergi hakkında bilgi veren ünlü Ressam Gaye Aksoy ‘’Çalışmalarım ülkemizin, Ortadoğunun ve Rusya’nın ünlü işadamlarının çalışma ofislerini renklendiriyor.

 

Bu sergimi geçen ay Bodrum’da kalp krizi sonucu kaybettiğim canım anneme adıyorum. Bu sergimde annemin yaptığı tablolarıda sergileyeceğim. Yeteneğimi ondan aldığımı göreceksiniz.

 

Aynı şekilde kızım Ece’nin çalışmalarınıda bu sergimde yer verdim. Kızım da anneannesi ve benim gibi çok yetenekli. Aile boyu bir Resim Sergisi olacak. Belki’de bu Aile boyu resim sergisi ilk defa olan bir Resim Sergisi.

 

Onun için bu sergiye ‘’Bir ailenin Sanata Kadınca Bakış Açısının Kadınca Paylaşımı" adını verdik. İstanbul’daki tüm dostlarımı,televizyonve radyo camiasındaki arkadaşlarımı, medya dünyasını ve sanatseverleri davet ediyorum.

 

ÜNLÜ RESSAM VE RESİM EĞİTMENİ, GAYE AKSOY'U TAKDİR ETTİ!

 

Şimdiden herkese ve Moda Deniz Kulübü’ne çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki aylarda Bodrum’da da sergi açmayı planlıyorum.’’dedi.

 

Tanınmış ressam ve Resim Eğitmeni Hasan Tahsin Çanakçı ‘’Ellerine emeğine sağlık Gaye. Biliyorum ki sen bu yolu genişleterek yürüyeceksin. Diğer öğrencileriminde Gaye’nin sanat yolunu izlemesi en büyük dileğimdir.

 

Onun sanat projelerine seve seve destek vereceğim ve arzu ederse katkı vererek sergi projelerinde yer alacağım. Sevgilerimle ‘’ diyerek öğrencisiyle gurur duyduğunu belirtti.     

 

Magazin Duayeni ailesi olarak Gaye Aksoy'a çalışmalarında başarılar dileriz...

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR