TARIK AKAN'IN OĞLU BARIŞ ZEKİ ÜREGÜL AÇIKLAMA YAPTI: CENAZE KAYIP DEMESİ ÇOK GARİP!

DÜN SABAHA KARŞI YAŞAMINI YİTİREN ÜNLÜ AKTÖR TAKIN AKAN'IN BÜYÜK OĞLU BARIŞ ZEKİ ÜREGÜL BİR AÇIKLAMA YAPARAK BABASININ SON ANLARINI VE SONRA YAŞANAN İLGİNÇ GELİŞMELERİ ANLATTI... OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

"TARIK AKAN ÇOK HASTA" HABERLERİ ÇIKTIĞINDA "BODRUM'DAYIM" DERKEN İSTANBUL'DA HASTANEDEYMİŞ!

 

Dün gece saat 01.00'da hayata gözlerini yuman usta oyuncu Tarık Akan'ın son anlarında yanında bulunan oğlu Barış Zeki Üregül konuştu.

 

TÜRK SİNEMASI'NIN BEBEK YÜZLÜ AKTÖRÜ TARIK AKAN AZ ÖNCE HAYATA VEDA ETTİ, TIKLAYIN

 

Barış Zeki Üregül'ün yaptığı açıklama şu şekilde:

 

"Babam 3 haftadır hastanede tedavi görüyordu. “Bodrum’dayım” derken babam hastanedeydi. Orada sadece 1 hafta tatil için kaldı, hastalığı ağırlaştı ve yatış verdiler.

 

KADİR İNANIR'DAN TÜRKAN ŞORAY'A; TARIK AKAN İÇİN KİM NE SÖYLEDİ, TIKLAYIN

 

Dün gece 1’de biz üç çocuğu başındayken vefat etti. Babam sadece biz ailesi için değil. tüm Türkiye için önemli biriydi. Şimdi yalan yanlış iddialar atan o şahıs (ağabeyi Turgut Üregül) şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor.

 

İŞTE GERÇEK ÖLÜM SEBEBİ, TIKLAYIN

 

Gerekli açıklamayı yapmak istedim çünkü bizim kaybımızdan reklam yapmaları çok can acıtıcı. ‘Cenaze kayıp’ demesi çok garip, biz şu an babamızın vefat işlemleriyle ilgilenirken aşağıda konuşma yapan kişinin yıllardır babamın olduğu yere bile yaklaşamaması herkesçe biliniyordu.

 

Cenaze işlemlerini bugün gün içinde kararlaştırıp bilgi vereceğiz. Babamızı çok seviyoruz, sevenlerine de teşekkür ediyoruz”

 

TARIK AKAN’IN AĞABEYİ NE DEMİŞTİ

 

Hastane çıkışında açıklamalar yapan Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül ise şunları söylemişti:

 

TARIK AKAN'IN AĞABEYİ İSYAN ETTİ, TIKLAYIN

 

''Cenazenin nereye gittiğini söylemiyorlar. ‘Cenazeyi nereye götürdünüz?’ diye sorduğumda ‘Gece 1'de gelip aldılar söyleyemeyiz dediler, hastane bilgi vermiyor. Yazın bu hastaneyi. Bunlar rezil ya. Cenaze, yakını olan ağabeyine teslim edilmez mi? Muhasebeye geldiği zaman para istemeyi biliyorlar’’ dedi.

 

Hürriyet

 

TARIK AKAN, FETHULLAH GÜLEN'E BÖYLE DİRENMİŞ, BÖYLE TEPKİ GÖSTERMİŞ; TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR