Taner Ölmez'e Ceyda Düvenci'den beklenmedik soru! Ne yapacağını şaşırdı...

Hayatla Barış filminde Milli futbolcu Barış Telli'yi oynayan Taner Ölmez, Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu.

Taner Ölmez geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin NTV'de yayınlanan Bambaşka Sohbetler adlı programına konuk oldu. Milli futbolcu Barış Telli'nin hayatını anlatan Hayatla Barış filminde Milli futbolcuyu oynayan Taner Ölmez, uzun zaman sonra seyircisiyle de buluşmuş oldu.

Medcezir dizisindeki Mert Asım Serez ile Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa rolleriyle şöhreti yakalayan ve televizyonda hep seçici davranıp az işte rol alan Taner Ölmez'e, Ceyda Düvenci'den bu rolle ilgili beklemediği bir soru geldi.

CEYDA DÜVENCİ'DEN TANER ÖLMEZ'E BEKLENMEDİK SORU

Düvenci konuğu Ölmez'e, "Kuliste bunu konuştuk seninle ilgili; sakin ve emin adımlarla gitme meselesi, arka arkaya proje yapmama meselesi. Ekip arkadaşlarımdan birisi -ismi lazım değil- şöyle bir soru sordu -ki bence, bizi seyredenlerin birçoğu da bunu sorabilir" dedi ve "çok mu zenginsin" diye sordu.

Soru karşısında başta duraksayıp "Yok değilim canım" diyen Ölmez, daha sonra şaşkınlığını üzerinden atamadı. Bu durum üzerine de Düvenci, böyle bir soruyu neden bodoslama bir şekilde sorduğunu konuğuna açıklamak istedi. Ölmez "tamam" dese de, bu anlarda şaşkınlığını halen daha üzerinden atamadı.

YORUM YAP
YORUMLAR