Tamer Karadağlı kendisini savunan Pınar Altuğ'a sahip çıktı

Tamer Karadağlı'nın Antalya Altın Portakal Ödülleri'nde Nihal Yalçınkaya ile yaşadığı olay hakkında konuşup eski partnerine destek olan Pınar Altuğ, sosyal medyada tepkilerin odağı oldu.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ın konuşması sırasında Tamer Karadağlı, sıkıldığını belli eden ifadelerde bulunarak ödülü vermesi ile ikili arasında gerginlik yaşandı.

Pınar Altuğ da olaya dahil olarak eski partneri Tamer Karadağlı'ya destek olarak şunları söyledi: "Ödül almaya çıkan kişi sahnede çok fazla konuşmamalı. Hem ödül törenlerinde ağzınıza geleni söyleyemezsiniz. Tamer'in arkada öylece durması hoş bir görüntü oluşturmadı. O da orada misafir sonuçta"

Pınar Altuğ, Karadağlı'ya destek olmasının ardından sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Karadağlı, Twitter'dan paylaşımda bulunarak Altuğ'a destek oldu.

Karadağlı, paylaşımında "Pınar Altuğ, benim kadınlara karşı ne kadar hassas olduğumu, asla bir kadını incitmeyeceğimi en iyi bilen kişidir. Şimdi de sırf bana destek olduğu için Pınar'ı linç ediyorlar. Gerçekten ilginç bir topluluk..." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR