Survivor'dan olay yaratan fragman! Acun Ilıcalı ve Hakan Hatipoğlu arasındaki diyalog şoke etti

Survivor All Star'ın ekrana getirilen yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı ve Hakan Hatipoğlu arasındaki diyalog sosyal medyaya damga vurdu.

TV8 ekranlarının sevilen yapımlarından olan Survivor All Star 2024 izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Survivor'ın ilk zamanlarda Seda Aktuğlu'nun havaalnında ailesiyle iletişime geçmesi ve polis baskının yaşanması çok konuşulmuştu.

Survivor All Star'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın Hatipoğlu'na "Sever misin iletişim ödüllerini?" diye sormasıyla başlayan ilginç diyalog, "Çok oldu mu ailenle konuşmayalı?" sorusu ile devam etti.

Hatipoğlu'nun yüzündeki ifade bir şeylerin yolunda gitmediğini kanıtlar nitelikte olsa da Acun Ilıcalı sorularına devam etti. Ilıcalı'nın "Güzel ödül kazanmışsın maşallah, riske giriyorsan negatif tarafını da göze alacaksın" cümleleri yarışmacıların ağzını açık bıraktı.

 

Hakan Hatipoğlu Rio ödülünde ailesiyle iletişime geçmeye çalıştığı akıllara gelirken yaşananlar ve cezanın da ne olacak merak edildi.

 

Ilıcalı'nın soruları ise akıllara Seda'nın olayını getirdi.

YORUM YAP
YORUMLAR