SURVIVOR'DAN ELENEN SERENAY, SABAHA KARŞI DOMİNİK'TEN ÜLTİMATOM YAYINLADI!

SERENAY AKTAŞ SURVIVOR ALL STAR'IN EN BAŞARILI YARIŞMACILARINDAN BİRİYDİ. ANCAK ARKADAŞ BİLDİĞİ DOĞUKAN KONSEYDE HERKESİ ŞAŞIRTARAK ONUN ADINI YAZDI VE DÜN GECE SERENAY DOMİNİK'E VEDA EDEN İSİM OLDU.

SURVİVOR'DAN ELENEN SERENAY HİSLERİNİ KELİMELERE DÖKTÜ

 

MAGAZİN DUAYENİ - (ÖZEL HABER) Dün gece Survivor’dan elenen Serenay Aktaş’a, Acun Medya yetkilileri tarafından Dominik’e geldiği zaman kendisinden alınan cep telefonu geri verildi. 

 

Türkiye’de gece yarısıydı ama Dominik’te daha gün bitmemişti; öğleden sonraydı. Las Terrenas’dan önce anne ve babasını arayarak hasret gideren Serenay Twitter’dan takipçilerine bir mesaj yolladı. Serenay mesajında şöyle dedi: 

 

"Selamlar... :-) Acisiyla tatlisiyla 4 ayin sonuna geldim. Kismet buguneymis her zaman Allah’tan…”

 

HEM TWİTTER’DAN HEM İNSTAGRAM’DAN PAYLAŞTI

 

Elenmesine rağmen Survivor All Star’ın en başarılı yarışmacılarından biri olmayı başaran Serenay Aktaş daha sonra Instagram hesabından da duygu ve düşüncelerini anlatan uzun bir metin yayınladı. O anda çektiği kendi fotoğrafını da bu metinle birlikte takipçileriyle paylaştı.

 

İşte Serenay’ın bu sabaha karşı takip çileriyle paylaştığı o metin ve yeni çektiği fotoğrafı…

 

"HIRSLARIM ASLA İNSANLIĞIMIN ÖNÜNE GEÇMEDİ"

 

"Selamlar... :-) Acisiyla tatlisiyla 4 ayin sonuna geldim. Kismet buguneymis her zaman Allah'tan hayirlisini istedim... Bunda da bir hayir vardir elbet. Mutluyum, hicbir zaman kendimden cizgimden odun vermeden bunca gunu devirdim.

 

Kimine gore dogru kimine gore yanlistir gorusum ama her ne olursa olsun sonunda kaybetmek olacagini bilsem bile mucadeleme devam ettim.

 

Hirslarimi insanligimin onune asla gecmesine izin vermedim, bundan sonra ki yasantimda da ailemin bana ogrettigi dogrulardan cikmayarak yoluma devam edecegim. 100 gunluk macera icin 100 yillik hayatimizdaki degerlerimizden caymaya degmezdi. Destekleyen herkese cok tesekkur ediyorum. Survivor bir yarismaydi, 2. kez geldi gecti.

 

Simdi gercek hayata kaldigim yerden devam etme zamani... Allah izin verirse onumde uzun bir yol var ve beni bekliyor... Hepinizden Allah razı olsun, eksik olmayinn, bir hatamiz olduysa affola, sevgilerle…"

YORUM YAP
YORUMLAR