Survivor'da şoke eden tartışma!

Yunanistan ve Türkiye takımı arasında kavga çıktı! Peki dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybetti?

Survivor 2019 sezonunda Türkiye ve Yunanistan takımları rekabet ediyor. Survivor’da dokunulmazlık oyununu Yunanistan takımı kazandı. Survivor’da ödül oyunu öncesinde Acun Ilıcalı her iki takıma yeni birer yarışmacı dahil olduğunu açıkladı. Türk takımına Erdem Ekşioğlu yeni yarışmacı oldu. İşte Survivor son bölümde yaşanan tüm ayrıntılar…

Survivor dokunulmazlık oyunu

Acun: Dominik’te yeni bir dokunulmazlık oyununa hoş geldiniz arkadaşlar. Takımımızın eksilmeden devam etmesi için bu oyunları kazanmalıyız. Karşı takımdan bir yarışmacıyı yolladınız, bunu başardınız. Bugün de dokunulmazlığı kazanmanız gerekiyor.

Ecem: Ayağımdan ufak bi sakatlık geçirdim. Bu oyunu oynayamayacağım gibi gözüküyor. Birazdan da doktora gideceğim. Bu oyunda yardımcı olamayacağım diye çok üzgünüm.

Acun: Senin sesin birisine çok benziyor. Belki kısık diye biraz öyle ama benziyor.

Ecem: Kime benziyor?

Acun: Ezgi Mola’ya benziyor sesin. Ses tonun çok benziyor. Burdan da Ezgi Mola’ya selamlar. Sen yoksun ama sesin burda. Peki, Hikmet son skor tek kelimeyle çok kötü. Sen oynamadın, elbette bir yorumun vardır.

Hikmet: Karşı taraf çok iyidi ama biz Türk milleti olarak yazı – tura kaybettiğimizde bile üzülen bir milletiz. Sabaha kadar uyuyamadık. Onun telafisini bugün yapıcaz, karşı taraftan birini yolladık geçen hafta yine birini yollucaz.

Survivor dokunulmazlık oyunun Yunanistan takımı kazandı.

YUNANİSTAN: 10 TÜRKİYE: 8

Survivor 'İtme kavgası'

Hikmet ile Yunanistan takımı oyuncusu Vasilis arasında gerginlik yaşandı. Yunan yarışmacının oyunu kazanmasının ardından sevin yaşayan Yunan yarışmacılar Hikmet’i sert şekilde itince kısa süreli tartışma yaşandı. Araya giren Acun Ilıcalı başta Yunan yarışmacı Vasilis olmak üzere tüm yarışmacıları uyardı ve iki yarışmacı tokalaşarak tatlıya bağladı.

Survivor'da yeni yarışmacılar

Survivor’da ödül oyunu öncesinde Acun Ilıcalı sürpriz bir açıklama yaparak her iki takıma da birer yeni yarışmacı dahil olduğunu açıkladı. Türkiye takımına dahil olan yarışmacı Erdem Ekşioğlu oldu

Survivor Ödül oyunu

Acun: Ödül oyununa hoş geldiniz arkadaşlar. Ödül oyunumuzda bir yenilik var. Oyun da sürpriz olacak. Yeni arkadaşlarınız gelecek. Birer tane yedek. Şimdi dahil olacak. Birinci yedek yarışmacı geliyor. Türk takımına Erdem Ekşioğlu geliyor, Yunan takımına Vasilis Simos geliyor. Erdem hoşgeldin. Duygularını alalım.

Erdem: Burda olmaktan çok mutluyum. Takıma katkıda bulunmak için geldim buraya. İnşallah güzel başarılara imza atıcaz.

Acun: Herkes hazırsa zorlu oyun öncesinde yarışmacı kadın ve erkekleri belirleyin.

Ödül oyunun Yunanistan takımı kazandı.

TÜRKİYE: 0 YUNANİSTAN: 5

Survivor adasında konuşulanlar:

Hikmet: Buraya geldik 2. gün Melisa geldi, Melisa’ya benim hakkımda, “Bunun burda ne işi var, bu sporcu mu?” falan demiş. O kim benim sporculuğumu sorgulayacak.

Hikmet: Bir de böyle yapıyor, “Abi ben sana bir şey söyleyeceğim. Abi sen ne kadar yetenekli bir adamsın. Hocam seni hep anlatıyordu bana. ” Hem bunları söylüyorsun hem de 5 dakika önce diyorsun ki “Sen nasıl bir insansın, söylesin, böylesin…”

Kader: Şunu söylüyorum madem sporcusun düzgün davran. Üzerimize geliyorsun. Oyunlarda bile üzerimize geliyorsun.

Hikmet: Ne yaptım oyunlarda sana?

Kader: Oyun kazanıyorum mesela, Okay abiyi taşırken inanılmaz bir şekilde savuruyordun, güçlü olabilirsin adamı öyle bir savuyordun ki sonra bi de bağırıyorsun “yapsana” diye. Çok güzel çalışmış gelmişsin.

Hikmet: Ne çalışacağım ya ben doğal adamım.

 

YORUM YAP
YORUMLAR