SURVİVOR'DA KIBRIS'TAKİ FİNALE İLK O KALDI!

SURVİVOR'DA GÖNÜLLÜLER VE ÜNLÜLER TAKIMINDAN YARIŞMACILAR FİNAL SEMBOL OYUNUNU KAZANIP KIBRIS'TAKİ FİNALE DOĞRUDAN KATILABİLMEK İÇİN SON KOZLARINI OYNADILAR. VE O İSİM RAKİPLERİNİ GEÇEREK BUNA HAK KAZANDI...

KIBRIS'A DİREK GİDECEK İSİM DAMLA OLDU!

 

Heyecanın günden güne arttığı Survivor'da finale gitmeye hak kazanan ilk isim belli oldu. İşte Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda finale direkt gidecek isim!

 

Survivor 84. bölümde, yarışmacılar finale direkt gidebilmek zorlu bir mücadeleye girişti. Damla önce bayanlar arası sembol birincisini belirlemek için yarışta Nagehan’ın ezici bir üstünlükle yendi. Final sembolünün son oyununda erkeklerin birincisi Atakan ile karşılaşan Damla onu da yenerek, Survivor finaline direkt katılacak isim oldu.

 

Survivor’da dün akşam nefes kesen bir ödül oyunu yaşandı. Nagehan tam 7 kolye avantajı ile çıktığı final sembol ödülünde adeta Damla'nın hışmına uğradı. 

 

Survivor 2016'da Kıbrıs'a en erken bileti almak için yarışan yarışmacılar heyecan seviyesi yüksek bir sembol oyunu yaşattı. Peki Survivor Kıbrıs sembol oyununu kim kazandı? İşte Kıbrıs koltuğuna en erken bileti alan isim..

 

Final sembolü oyununun finaline büyük bir avantajla başlayan Nagihan, üst üste kaybettiği sayılar sonrası oynamak istemediğini söyledi. Nagihan'ın bu tavrı sonrasında Acun Ilıcalı bir dakika düşün oynamak istiyorsan açıkla deyince, Nagihan oyuna morali bozuk bir şekilde devam etti.

 

Damla ve Atakan'ın kıyasıya yarıştığı Survivor 2016'nın ilk finalistinin belli olacağı yarışmayı, Damla kazandı. Damla kazandığı bu oyun ile birlikte haftalar öncesinden final koltuğunu garantilemiş ve elenme stresini yaşamadan Kıbrıs'ta final koltuğuna oturacak isim oldu.

 

DAMLA RAKİPLERİNE TEK PUAN DAHİ VERMEDİ!

 

Survivor 2016'da final sembolünün son oyununda Atakan'la karşılaşan Damla, Survivor'un ilk finalisti olmaya hak kazandı. Finalde Atakan'la kıyasıya bir rekabet içerisine giren Damla, oyunu kazanıp erkenden final biletini cebine koymuş oldu. Damla sembol oyununda rakiplerine tek puan dahi vermedi.

 

Final sembolü oyunun finaline o isim damga vurdu! Rakibine tek puan vermedi...

 

Final sembolü oyununda Atakan ve Damla finale yükseldi. Acun Ilıcalı final öncesi yarışmacılardan yorumları aldı. Oyunda Nagihan'a olduğu gibi Atakan'a da puan vermeyen Damla oyuna damga vurdu.

 

DAMLA CAN KİMDİR?

 

27 yaşında İzmir doğumlu 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığında olan Damla Can ile ilgili bilinmeyenler haberimizde. 

 

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. 

 

Spor yaparken çekilen kareleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. 

 

SURVİVOR’DAN ELENEN İSİM YATTARA

 

Survivor’da önceki akşam adaya bir kişi daha veda etti. Nagihan, Semih ve Yattara’nın SMS’e kaldığı konseyde, Yattara diğer isimlerden daha az oy alarak Survivor’dan elenmişti.

 

NAGİHAN, YATTARA’NIN ELENMESİNE ÜZGÜN

 

Survivor’da Yattara’nın adaya veda etmesinin ardından çok üzülen Nagihan buruk bir sevinç yaşadığını belirtiyor. Öte yandan Yattara’nın gidişi ile birlikte Gönüllüler’de bir sevinç havası esiyor.

 

Eleme gecesinin ardından kritik yapan Gönüllüler “Biz şovumuza devam ederiz bu saatten sonra” diyerek iddialı konuşmalarda bulunuyor.

 

SURVİVOR SMS SONUÇLARI

 

Survivor SMS sonuçları 31 Mayıs 2016 açıklandı. Survivor SMS sonuçlarına göre Yattara sonuncu olarak adaya veda ederken Semih 2. oldu ve gecenin sürprizini yapan Nagihan birinci oldu.

 

1. NAGİHAN 2. SEMİH 3. YATTARA

YORUM YAP
YORUMLAR