Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kaybetti? Eleme adayları kimler oldu?

Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu Yunan takım kazanmıştı. Son bölümde ikinci ve üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu hafta elenmek üzere 3 isim belirlendi.

Survivor 2019’da Türk ve Yunan takım adeta her şeylerini ortaya koyarak mücadele ettiler. Türkiye ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı. İki takım da bir kez dokunulmazlık oyununu kazandığı için yeni bir oyun oynandı. Türk takım oyunu kıl payı kaybetti. Yunan takım dokunulmaz olunca Türkler elenmek üzere 3 isim belirledi. Bu isimler şöyle oldu: Okay, Kader ve Atakan…

Adada neler olmuştu?

Hikmet: Seda’nın bariz üstünlüğü var. Seda’yı oyunlara sokmamız lazım. Hem performansı hem de adadaki tavırları ile en iyisi. Kader sürekli ben yaparım havasında ama Seda hepsinden başarılı.

Kader: Şimdiye kadar oyun almış biriyim. Sude oyun alabilmiş biri değil. Bu duruma inanamıyorum. Dokunulmazlık oyununda Seda ve Atakan çıktı. Ama Seda ve Sude çıkabilir demesine sinir oldum. Sude benden hızlı değil.

Sude: Benden iyi olduğunu mu düşünüyorsun diye sordum. Evet senden hızlıyım diyor. Ama herkes söyledi benim hızım ve atışlarım ondan daha iyi. Kader’i gerçekten seviyorum ama birbirimizi oyun alanında demorolize etmemeliyiz. Kaderde kabul edememe gibi bir durum var. Kendisini anlayamadım.

Bora: Seda en iyi oyuncumuz. Çok daha başarılı olan iki yarışmacımızı seçtik.

İkinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Acun: Çok kritik bir dokunulmazlık oyunundayız. Eğer Yunan takım kazanırsa bizden bir kişi ayrılacak. Zor bir durumdasınız. Erdem, Survivor’a devam edemeyecek. Çok talihsiz bir olay. Birinci oyununda sakatlandı. Yeni bir yarışmacı gelecek.

Yusuf: İki takım da çok iyi mücadele etti. Dün dünde kaldı. Takımıma güveniyorum.

Hikmet: Dün biraz şanslılardı. Gereken istişareyi yaptık. Sevinçleri kursaklarında kaldı.

Türkiye: 10 Yunanistan: 8

Üçüncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Acun Ilıcalı: Birinci dokunulmazlık oyununu Yunanlar, ikinci oyunu biz kazandık. Bir oyun daha oynanacak. 3 olan kazanacak ve dokunulmazlığı alacak.

Türkiye: 1 Yunanistan: 3 Dokunulmazlık Yunan takımının oldu

Kader: Elimizden geleni yaptık. Talihsizliklerle oyunu kaybettik. Benim kesinlikle bireyseli almam lazım yoksa beni yazacaklar.

Hikmet: Elimden geleni yaptım. Ben de savaştım. Bizim için çok kötü içimizden bir kişi gidecek.

Bireysel dokunulmazlık sembolünü hangi isimler kazandı?

KADINLARDA SUDE
ERKEKLERDE BORA

Kader: Takım düşünülüyorsa performansı düşük olanlar yazılmalı.

Bora: Bu bir mağlubiyet değil. Gruplaşmaların gerçekleşeceği bir konsey olacak.

EIeme adayları: OKAY, ATAKAN ve KADER

Acun: Ada konseyine hoşgeldiniz. Yunan takımının galibiyeti ardından Türk takımın galibiyeti ardından yeniden Yunan galibiyeti oldu. Bizden 3 aday çıkacak. Ve bir kişi veda edecek. Türkiye Yunanistan Survivor’ı yaparken iki ülkenin sahada mücadele etmesini ve birbirimizi tanımayı istedik. Çok başarılı iki takım var. Muazzam bir takımsınız. İlk iki gün acaba karşı takım daha mı zayıf ama gördük ki hiç öyle bir durum yok. Bu takıma çok alıştım ve bir veda olacak. Survivor 2019’da uzun bir maraton var. Zinde ve konsantre olmanız için ödülünüz karışık kuruyemiş. Türkiye’den performans birincisi erkeklerde Hikmet, kadınlarda Seda. Yunan takımında erkeklerde Spyros, kadınlarda Afroditi.

Hikmet: Takımım içinden elimden geleni yaptım. Son anda arkadaşlarımın beni gaza getirmeye çalıştığını sandım. Keşke duysaydım. Bizim için çok zor bir gün. Bir kişi gidecek. Elimizden geldikçe bizden biri gitmemesini için çalışacağız.

Sude’nin belirlediği isim: Bir kararım var ve arkasındayım. Takım ile iletişimi ve performansına bakarak OKAY abi diyorum.

Milli güreşçi olan Okay Köksal yarışmada, ezeli rakiplerine karşı tüm gücünü ortaya koyacağını söylüyor.

Bora’nın belirlediği isim: Kağıtlara yazdıklarımızın anlamı olsun diye güçlü bir isim çıkarmak istiyorum kotaya. SMS olarak güçlü olan birini söyleyeceğim ATAKAN.

Atakan Işıktutan yarışmaya katılırken “İddialıyım, hırslıyım, güçlü ve hırslıyım.” demişti.

Oylama sonucunda belirlenen isim: KADER

Kader Karakaya “Türkiye Milli takımımızı Yunanistan takımı karşısında bütün gücümle en iyi şekilde temsil etmeye gidiyorum” diyerek Survivor’a katılmıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR