Survivor Nagihan elenecek mi? Diskalifiye iddiaları gündemi salladı

Nagihan Karadere Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde sakatlanması ile gündeme geldi.

Nagihan Karadere Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde sakatlanması ile gündeme geldi. Survivor'a devam edip etmeyeceği merak edilen Nagihan ile ilgili Acun Ilıcalı konuk olduğu Survivor Ekstra programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran programı Survivor All Star izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Her bölümü ile sosyal medyada gündem olmayı başaran Survivor'da geçtiğimiz günlerde Nagihan Karadere büyük bir sakatlık geçirdi.

Nagihan Karadere, Survivor'ın 45. bölümünde sakatlandı ve 'Dizim esnedi! Dizim çıktı, hayır dizim döndü! Yok ya, baksana hocam boşta dizim, baksana dizim çıktı" diyerek ağladı ve apar topar hastaneye kaldırıldı.

Nagihan'ın Survivor'a devam edip etmeyeceği hakkında konuşan Acun Ilıcalı, şunları söyledi:

"Nagihan ile büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde baş başa bir konsey daha yapacağız kendisinin karar vermesi gerekecek karar ona kalacak herhalde çünkü doktorlardan net şekilde problem yaşar raporu gelmedi ancak sakatlığıyla ilgili oynarsa artabilir. Bu sakatlıkla da nasıl oynarsın gibi bir durum. Baş başa bir konsey yapacağız bakalım. Ben ona seneye de katılabilirsin istersen diyeceğim. Şu anki pozisyonunda ne yapabilir?"

 

YORUM YAP
YORUMLAR