SURVİVOR GÖNÜLLÜLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

SURVİVOR 2016'DA GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA YARIŞAN EFECAN, ZAFER, NİHAL CANDAN, AYLİN VE GİZEM MEMİÇ MAGAZİN 8 EXTRA'NIN İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ. HABAERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN.

Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışan Efecan, Zafer, Nihal Candan, Aylin ve Gizem Memiç Magazin 8 Extra'nın iftar yemeğinde biraraya geldi.

 

Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yer alan ve elenen Efecan, Zafer, Nihal Candan, Aylin ve Gizem Memiç iftar yemeğinde buluştu. Survivor'da yarıştıkları süre içerisinde haftalarca açlıkla mücadele eden Gönüllüler adadan sonra ilk kez aynı sofrada buluştu. Magazin 8 Extra'nın düzenlediği iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

 

İki hafta önce yarışmadan elenen Efecan dört buçuk aylık ada hayatından sonra normal hayatına alışmakta zorluk çektiğini söyledi.

 

Survivor'a ilk haftalarda veda eden Aylin, "Umarız finale bizim takımdan biri gider" diye konuştu.

 

Survivor'dan erken elenmek zorunda kaldığını söyleyen Zafer, "Herkesin Survivor'da zamanı var ama benim için yarı zamanlı Survivor oldu diye düşünüyorum" dedi.

 

Nihal'den Atakan itirafı

İftar yemeğine babası ve kardeşi ile katılan Nihal Candan Survivor'da Gönüllüler takımında yer almasına rağmen Ünlüler takımında yer alan Atakan'ın kazanmasını istediğini söyledi.

 

Zafer'den Semih ve Gizem Kerimoğlu'na gönderme

Renkli röportajların gerçekleştiği yemekte Zafer, Efecan'ın "Kıbrıs koltuğunda oturan son iki kişi sence kim olmalı" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Zafer, "Kıbrıs koltuğunda Semih ve Gizem Kerimoğlu'nu çok görmek istiyorum. Hastasıyım. Ama koltukta değil, tribünde görmek istiyorum" dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR