SURVİVOR ADA'SINA VEDA EDEN HAKAN GİDERKEN ÖYLE BİR MESAJ YAYINLADI Kİ!..

SURVİVOR ALL STAR'DA FİNALA SAYILI GÜNLER KA YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM DÜN GECEKİ SON KONSEYDE BELLİ OLDU. HİLMİ CEM, MERVE VE HASAN'DAN DAHA AZ SMS OYU ALIP ELENEN HAKAN ADA'DAN AYRILIRKEN BİR MESAJ YAZDI...

HAKAN HATİPOĞLU ÇOK ÇARPICI BİR MESAJ YAYINLADI!

 

MAGAZİN DUAYENİSurvivor All Star'da son konseyde Hilmi Cem, Hasan, Merve ve Hakan aday olmuşlardı. SMS sıralamasında en düşük oyu alan Hakan yarışmaya veda eden isim oldu...

 

Hakan, Dominik'te Acun Medya ofisinden cep telefonunu aldıktan sonra sosyal medya hesaplarından bir misaj yayınlayarak duygu ve düşüncelerini paylaştı.

 

O ilginç mesaj şöyle:

 

"Survivor maceramın sonuna geldik. Hayatımın en dolu, en öğretici ve en güzel 4 ayını ıssız bir adada, sevdiklerimden çok uzakta ve açlıkla geçeceğini tahmin edemezdim.

 

Geriye baktığım zaman çok mücadele ettim, yıprandım, yoruldum ama her gün bir tecrübe ekledim hayatıma #SurvivorAllStar da. Doğanın gücüne ve merhametine tanık oldum. DNA olarak maymundan sadece yüzde 1 daha üstün olan biz insanların, bir maymunun şartlarında doğada, esasen ne kadar aciz kaldığını gördüm.

 

Çok kişiyle mücadele ettim, çok kişi de benle… Bazen kırdık, bazen kırıldık.  Pes etmeden hepimiz Survivor All Star olmak için mücadele ettik. Benim için herkes Survivor’du herkes şampiyondu.

 

Söyleyebileceğim tek şey sevginin ve sağlığın kıymetini bilin. Çünkü hayat size herşeyi veriyor, telafi ediyor ya da yettiriyor ama sevdiklerinizin ve sağlığın yeri dolmuyor. Bütün Survivor, sevdiklerime ve aileme kavuşacağım o anı bekledim.

 

Şimdi benim için eve dönme ve kavuşma zamanı. Ayrılıklar da güzeldir, kavuşmalar bir fazlasıyla ayrılıklardan…

 

Finale kalamadım. All star olamadım ama iyi bir evlat, iyi bir eş, iyi bir vatandaş olmak için var gücümle mücadeleme devam edeceğim. Ve Survivor boyunca kurguladığım en büyük ‘plan’ı hayata geçirmeyi çok istiyorum: iyi bir baba olabilme hayalimi:)

 

Bunu okuyan genç kardeşlerim, çocuklar iyi dinleyin:

 

Umarım iyi yönlerimi örnek alıp, kötülerini de yanlış olarak değerlendirmişsinizdir. Ailenizin kıymetini bilin, sizi karşılıksız seven ailenizin sözünü hep dinleyin ve boş yere sakın kırmayın onları…

 

Ben #Yeşilay gönüllüsüyüm, kötü alışkanlıkların sizi kontrol altına almasına sakın izin vermeyin… Gençliğin ve o sizi yorduğunu düşündüğünüz derslerin, kitapların kıymetini bilin, onlara sarılın.

 

Spor yapın bol bol. Kısaca kendinizi hayata hazırlayın çünkü hayat çok zor ve başına gelince, sorumluluk olunca anlıyorsun bunu. Zekanızı doğru kullanın ve kullanırken kalbinizden hep yardım alın. Zor günleri hep düşünün ve zor günlerde de olsa asla pes etmeyin.

 

Başta beni sabırla bekleyen aileme, dostlarıma ve sıkIlmadan izleyen herkese özellikle #HHFC ye sonsuz teşekkürler. Dördüncü yıldız için de teşekkürler şampiyon #GALATASARAY. 

 

Gittin mi büyük gideceksin ayrılık bile gurur duyacak seninle.

 

Hakkınızı helal edin…

#HakanHatipoğlu

YORUM YAP
YORUMLAR