Survivor 2021’de diskalifiye şoku!

TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından olan yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2021 yarışmasında ortaya atılan iddia gündemi karıştırdı.

9 Ocak 2021 günü yayın hayatına başlayan Survivor 2021 kadrosu ile dikkatleri üzerine çekerken program başlar başlamaz diskalifiye haberleri gündeme geldi. 10 Ocak’ta ekrana getirilen Survivor 2021'de Cemal Hünal rahatsızlanması ile dikkat çekti. Peki, Survivor Cemal Hünal diskalifiye mi oldu?

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

SURVİVOR CEMAL HÜNAL DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Acun Ilıcalı'nın ilk yarışmacı olarak Survivor aday kadrosuna alındığını açıkladığı ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor 2021'den diskalifiye edildiği iddiaları, gündeme bomba gibi düştü.Cemal Hünal, ada şartlarına uyum sağlayamadığı gerekçesiyle yarışmadan diskalifiye edildiği iddia edildi.

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976, İstanbul doğumlu, Türk oyuncudur. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim almıştır.

YORUM YAP
YORUMLAR