Süper Lig’in gol kralı Zafer Biryol ve Kalyone dostluğundan İstanbul için insanlık projesi!

Magazin dünyasının ünlü sporcusu ve Survivor için gelecek sezonların gelmiş geçmiş en farklı adaylarından gösterilen Mehmet Kalyone yine İstanbul halkının gönlünü çalan bir proje gerçekleştiriyor.

Kalyone yeni projesinde Zafer Biryol’un futbol okulunu da kullanıyor. Gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklara, kötü arkadaşlıklara ve kötü ortamlara bağlı topluluklar içinde kalmaması için; İstanbul’un tüm ilçelerinde onları spora, sanata ve bilime yönlendiren onlarca proje gerçekleştiriyor..


Kalyone bu projelerden birisini Süper Lig'in eski gol kralı zafer Biryol'un futbol sahasında gerçekleştiriyor. Düzenlediği 'KALYONE LİGİ' isimli futbol turnuvalarında gençler spor arkadaşlıkları kurarak, daha sağlıklı bir topluluğun parçası oluyorlar. 
Son olarak kalyone; Ünlü futbolcu Zafer Biryol için 'Futbol karakteri  ve kalitesi dışında aynı zamanda muhteşem bir baba olarak görüyorum kendisini... Eşi hülya hanım da bir anne olarak aynı fedakarlık ve kalite içerisinde bir hanımefendidir..
Çocuklarımızın sporun, sanatın ve bilimin aydınlığında yetiştiği daha güzel bir dünya için onlar örnek gösterilebilecek bir ailedir ‘ dedi..

 

YORUM YAP
YORUMLAR