Star olduğunu söyleyen Enis Arıkan aslında kimdir?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Enis Arıkan'ın O ses Türkiye'de sergilediği performansta olay oldu. Peki kendisini star olarak nitelendiren Enis Arıkan Kimdir?

Sosyal Medyada yaptığı sempatik paylaşımlarla her yaşa hitap eden,son günlerin en çok konuşulan ismi Enis Arıkan Kimdir?

Şükrü Arıkan ve Selma Arıkan'ın iki çocuğundan küçüğü olan Enis Arıkan 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğundan beri sanatla ilgilenen ve dansçı olmayı çok isteyen Enis Arıkan kilolu olduğu için bu hayalini gerçekleştirememiş.

 Liseyi bitirdikten sonra Şebnem Bozoklu'nun desteğiyle tiyatroya adım attı. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola ile sınıf arkadaşıdır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunu olan Enis Arıkan, Hamlet, Kürklü Merkür, Kutlama, Altın Ejderha, Makas, Garaj gibi tiyatro oyunlarında yer aldı.

Bir cips reklamında oynadığı 'Ali Turca' karakteri ile hayatımıza giren Enis Arıkan, daha sonra Aynalı Tahir dizisi, Aşk ve Ceza, Kurtlar Vadisi Pusu, Genco, Kadın İsterse, Cesur Hemşire, Hayat Ağacı gibi dizilerde yer aldı. Şimdi ise senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Tony karakterine hayat veriyor.

Hayvanseverliğiyle de dikkat çeken Enis Arıkan'ın evinde bir de kedisi var. Kedi sahiplendikten sonra çok değiştiğini söyleyen Enis Arıkan,Veteriner Hekim Yağmur Ağca ile yaptığı röportajında şunları söyledi ''Miu benim özellikle sokaktaki hayvanlara olan bakış açımın çok daha başka boyuta taşınmasını sağladı. Sokaktaki hayvanları görünce içim parçalanıyor. Keşke sıcak bir ortamda önünde mamasıyla mutlu mutlu yaşayabilseler''

YORUM YAP
YORUMLAR