SOSYETEDEN ÇİÇEKÇİLİĞE!

SOSYETENİN ÖNDE GELEN AİLELERİNDEN OLAN AYHAN AİLESİNDEN 2 KARDEŞ, BABA İŞLERİNİ BİR KENARA BIRAKIP KENDİLERİNE YEPYENİ BİR HAYAT KURDULAR. İNŞAAT VE DENİZCİLİK ALANINDA SEKTÖRDE SÖZ SAHİBİ OLAN AYHAN AİLESİNİN İŞLERİNİ YAPMAK İSTEMEDİKLERİNİ SÖYLEYE

Sosyetenin önde gelen ailelerinden olan Ayhan ailesinden 2 kardeş, baba işlerini bir kenara bırakıp kendilerine yepyeni bir hayat kurdular. İnşaat ve denizcilik alanında sektörde söz sahibi olan Ayhan ailesinin işlerini yapmak istemediklerini söyleyen iki girişimci kardeş, Nar Ayhan ve Ahmet Ayhan çiçekçilik işine girdi.

 

İstinye’de Nar Flowers markasıyla bir mekan açan Nar ve Ahmet Ayhan kendi markalarını yaratmadan önce sektörün her alanında kendini geliştirerek mesleğini bugünlere getirmiştir.

 

Nar Ayhan 2015 yılında kardeşi Ahmet Ayhan’la birlikte hayata geçirmeye başladıkları markalarının çalışmalarını tamamlayıp sektörde farkındalık ilkesiyle hazır hale getirmişlerdir. Kardeş birliğini profesyonel bakış açısı ve deneyimli ekibiyle birleştiren Nar Flowers gelecek yıllarda yenilikçi yüzü, müşteri memnuniyeti ve kalitesiyle adından uzun yıllar söz ettirecektir.

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR