Sosyal medyayı en iyi kullanan ünlü isim belli oldu

KizlarSoruyor internet platformu tarafından hazırlanan geleneksel 'Yılın Enleri' anketlerinde ‘Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Ünlü’ anketinin sonuçları açıklandı.

Binlerce kişi tarafından oylanan ankette “Demet Akalın”  2019’un Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Ünlüsü seçildi.


Sosyal medyada işlerini olduğu gibi, aile hayatını da paylaşmaktan çekinmeyen ve içinde olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile de takipçilerinin takdir ve beğenisini kazanan Demet Akalın, Yılın Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Ünlü’sü oldu.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor güncel anketlerine devam ediyor. Anket ile üyelere  ‘2019'un en güzel gelinlerinden hangisi "yılın gelini" olmayı hak ediyor?’ sorusu soruldu. Birinciliği şarkıcı Demet Akalın kazandı.

Demet Akalın daha önce de dobralığı ile KScanlar tarafından ödüllendirilmişti. ‘2019 yılında sosyal medyayı en iyi kullanan ünlü’ anketinde oyların yüzde 36’sını Demet Akalın aldı.

Yüzde 22 oy alan Hadise’yi yüzde 17 oyu paylaşan Tarkan ve Şahan Gökbakar takip etti. İrem Derici yüzde 8 oyla onu takip eden isim oldu.  

Ankette kız ve erkek dağılımında ise sonuç değişmedi; kızların yüzde 34’ü ve erkeklerin yüzde 37’si Demet Akalın’ı seçti. 

Bilal Özcan yazdı: İşte o akşam Demet ile Okan'ın evinde yaşananlar! TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR