Sosyal medya hesabı hacklenen Aynur Aydın'dan Demet Akalın şüphesi!

Geçtiğimiz günlerde hesabı hacklenen Aynur Aydın, çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Aynur Aydın'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı hacklenmişti. Edis ile samimi yazışmaları ve bir fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Bu yazışmalar ve bu fotoğraf sosyal medyada normal karşılandı ve bu durum Aydın'ın yeni çıkacak şarkısı için reklam olduğu iddialarına yol açmıştı.

Geçtiğimiz gün Cengiz Semercioğlu ile röportaj yapan Aynur Aydın, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Aynur Aydın şunları söyledi: "İnsanları zan altında bırakmak istemiyorum. Bunu bana 1 kişi değil en az 10 kişi söyledi. İnternette hacklenme gibi talihsizlikler yaşandığında aklımıza Demet gelmedi değil açıkçası. Veriler yurtdışı gözüküyor... Bana 'Aşk ver' adlı şarkımın videosu çok fazla spam yemişti. Bunların yapılması için ciddi paralar harcanması lazım. Bu durum bu yüzden çok ilgimi çekmişti."

Demet Akalın'dan Aynur Aydın'a jet cevap!

Akalın, Aynur Aydın'ın bu açıklamalarını duyduktan sonra, sosyal medya hesabından Aydın'a cevap verdi. İşte o cevap!

Demet Akalın: "Ben hayatım boyunca bu tıklanma veya hackletme işleriyle uğraşmadım! Bence etrafına dikkat et! Ne dilimde olun nede aklımda! Ölseniz benden bileceksiniz... En yakının en iyi düşmanın buda benden sana hayat tavsiyesi. Aklına güzel şeylerle geleyim artık!" şeklinde cevap verdi.

(İkinci Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR