Son dakika... Arda Turan ifade verdi

Polis tutanağını inceleyen Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı Utku Kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle Arda Turan’ın yakalanmasını istedi. Arda Turan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi

Arda Turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı Berkay'ın tedavi için gittiği Ulus'taki hastaneye saat 05.30 sıralarında gitti. İkilinin Check-up servisi önünde tekrar tartıştıkları bu sırada Arda Turan'ın silahının ateş aldığı öğrenildi.

Savcılık talimatı ile 3 saat ifade verdi

Arda Turan, savcılığın talimatıyla Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne telefonla çağrılarak ifadesine başvuruldu. Arda Turan burada yaklaşık 3 saat ifade verdikten sonra açıklama yapmadan emniyetten ayrıldı. 

Berkay'ın avukatından şok basın açıklaması

Öte yandan şarkıcı Berkay'ın avukatı  Ayşegül Mermer bir basın açıklaması yaptı. Çeşitli iddialarla gündeme gelen olaya ilişkin müvekkilinin şu ana kadarki açıklamalarının geçerli olduğunu söyledi. Arda Turan'ın, Berkay'ın tedavi olduğu hastanede üzerindeki silahı birkaç el ateşlediğini ve konunun adli makamlara intikal ettiğini ifade etti. Avukat da Arda'nın şu sıralarda emniyette ifade verdiğini açıkladı.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR