Somer Sivrioğlu'ndan eski eşi hakkında bomba sözler!

MasterChef yarışmasında yaptığı jüri üyeliği sayesinde geniş kitlelere ulaşan Somer Sivrioğlu, çocuklarının annesi de olan eski eşi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

MasterChef yarışmasında jüri üyesi olarak ekranda haftada 6 gün yer alan ünlü şef Somer Sivrioğlu, NTV'de yayınlanan Empati adlı programa konuk olmuş ve aktör Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularını cevaplamıştı.

Burada özel hayatı ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu, hayatını değiştiren olayı anlatırken kurduğu cümleler ile hüzünlendirmişti.

Avustralya'da yerleşik bir düzene sahip olan ve mesleğini orada sürdürmeye devam eden ünlü şefin ailesi de bu ülkede yaşıyor. Çocuklarına olan özlemini her defasında dile getiren Somer Sivrioğlu, hem kariyeri hem de çocuklarının annesi de olan eski eşi hakkında dikkat çekici yorumlarda bulundu.

"KENDİMİ YEMEK PİŞİRME KONUSUNDA YETENEKLİ GÖRMÜYORUM"

Ünlü şef, "Kendimi yemek pişirme konusunda yetenekli görmüyorum! Ben o formasyondan gelmedim, işletmeci ailenin çocuğuydum, işletmesini biliyorum. Annem bu işi biliyor, ben öğrenerek kendimi geliştirdim. İyi bir aşçı değilim, ama iyi bir şef olduğumu söylüyorum" dedi.

"İŞİMDE BAŞARILIYSAM ESKİ EŞİM YEMEK YAPAMADIĞI İÇİNDİR"

Eski eşi Aslı Sencer ile tam 20 yıl evli kalan Somer Sivrioğlu, eşi hakkında şu çarpıcı itirafta bulundu:

"İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır."

YORUM YAP
YORUMLAR