Somer Sivrioğlu Boşanma İddialarına Cevap Verdi!

GQ Türkiye Men Of The Year ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor. Ödül töreni, Volkswagen Arena’da gerçekleşiyor. Masterchef’in ünlü jurisi Somer Sivrioğlu’da gece de ödül alacak isimler arasında yer alıyor.

Kısa süre önce Sivrioğlu hakkında eşini program editörlerinden biriyle aldattığı ve 18 yıllık eşinden boşanacağı iddiaları ortaya atılmıştı.

Somer Sivrioğlu, “Çok güzel bir sezondu bizim için. Onunda ödülümü almaya geldim. Avustralya’ya geri dönüyorum” dedi.

Muhabirlerin, boşanma davaları ile ilgili sorularını ise “O konuda konuşmak istemiyorum” yanıtını verdi.

somer sivrioğlu ile ilgili görsel sonucu

Somer Sivrioğlu Kimdir?

1971 yılında dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 25 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak için Avustralya’ya gitmiştir. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olmuş, daha sonra master yapmıştır.

Aslı Sencer Sivrioğlu ile evli olan Somer Sivrioğlu’nun bu evliliğinden bir oğlu, bir de kızı vardır. İşlerini eşi ile birlikte yöneten usta şef’in eşi ise işyerinin finansman kısmı ile ilgilenmektedir. İkizler burcudur. Son olarak, sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır.

TV8 ekranlarında gördüğümüz Somer Sivrioğlu'nun yaşam öyküsü merak ediliyor. Henüz 25 yaşındayken yüksek lisans için yurtdışına giden ve birçok hayalini gerçekleştirerek Türkiye'nin sayılı şeflerinden birisi haline gelen Somer Sivrioplu aslen Eskişehirlidir. Evli ve iki çocuk sahibi olan Somer Sivrioğlu işlerini eşi Aslı Sivrioğlu ile birlikte yürütüyordu. Son günlerde ortaya atılan iddialar, Somer Sivrioğlu'nun programın editoruyle aşk yaşadığı yönündeydi. Taraflar boşanma kararı aldı. 

YORUM YAP
YORUMLAR