SOLDAKİ AKP'NİN SEÇİM REKLAMI, SAĞDAKİ İSE DİYARBAKIR'DA DÜN YAŞANAN GERÇEK!

DİYARBAKIR'DA PKK'LALIRN KOLORDUNUN BAYRAK DİREĞİNDEN TÜRK BAYRAĞINI İNDİRMELERİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE SERT ŞEKİLDE ELEŞTİRİLİYOR. YANDAKİ RESİM DÜNDEN BERİ İNTERNETTE PAYLAŞILIYOR.

Lice’deki olaylarda öldürülen Ramazan Baran isimli vatandaşın cenaze töreninden sonra Diyarbakır'da bazı kişiler, duvardan atlayarak Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanlığı’nın bahçesine girdi. İçlerinden biri direğe tırmanıp Türk Bayrağı’nı indirdi. Olay çok büyük tepki çekti. Türkiye ayağa kalktı. 

 

Soldaki resim AK Parti’nin seçim öncesi 'Bayşrak' temalı reklamından. Yerel seçim öncesi televizyon kanallarında yayınlanan o reklamda AK Parti bayrağa verdiği önemi ve değeri anlatıyordu.

 

Sağdaki fotoğraf ise, Türk Bayrağı’nın indirildiği anı tespit ediyor. Her iki resimden oluşturulan kolaj dünden beri internet sitelerinde vatandaşlar tarafından yoğun şekilde paylaşılıyor.  Yaşanan bu çirkin gelişmeden AK partiyi sorumlu tutanlar, PKK'lıların hükümet tarafından verilen tavizlerle Türk Bayrağı'na bu saldırıyı yapacak kadar şımardıklarını savunuyorlar. 

YORUM YAP
YORUMLAR