Sizce bu ikili tutar mı, yeni bir ikili doğar mı?

Sinem Kobal, Çağatay Ulusoy'un da rol aldığı Netflix dizisinde bir araya mı geliyor?

Sinem Kobal'ın, Çağatay Ulusoy'un Netfilix'teki 'Hakan Muhafız' dizisinde oynayacağı söyleniyor.

Peki sizce bu ikili tutar mı, bu buluşmaya birlikte başka projeler için de yeni bir ikili doğar mı? Bu birleşme, başka oyuncuları da internet dizilerinde oynama konusunda yüreklendirdi mi?
SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Sinem Kobal kimdir?

Başarılı oyuncu Sinem Kobal 14 Ağustos 1987 İstanbul doğumlu aslen Rizeli. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımı. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi var.

Star TV'de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırdı. 
Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etti. Royal Akademi'den diplomasını aldı. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun oldu. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.
Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başladı. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalıştı. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.14 Mayıs 2016 tarihinde oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi ve sevilen çiftin mutlu bir evliliği var. 

YORUM YAP
YORUMLAR