Sır gibi saklıyordu… En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi'nin sevgilisi ortaya çıktı

Temizlik takıntısı ile bilinen şimdilerde En Hamarat Benim programı ile izleyici karşısına çıkan Kadir Ezildi'nin özel hayatı da hayranları tarafından merak ediliyor.

İlk olarak sosyal medyada çektiği videolar ile adından söz ettiren Kadir Ezildi, ilk ekran deneyimini Temizlik Benim İşim programı ile yaşadı. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kadir Ezildi, sonrasında Fox TV'de hafta içi her gün ekrana getirilen En Hamarat Benim programı ile izleyici karşısına çıkmaya başladı.

KADİR EZİLDİ'NİN SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI

Programda söylediği maniler ile güldüren, sempatik tavırları ile gönüllere taht kuran ünlü sunucu Ezildi'nin özel hayatına ilişkin detaylar da hayranları tarafından merak ediliyor. Ezildi'nin kız arkadaşının kim olduğu ortaya çıktı.

Yalnız olmasından dolayı sık sık yakınan Ezildi, aradığı aşkı buldu. Sevgilisiyle eğlenceli paylaşımlar yapan Kadir Ezildi sevenlerinin yüzünü güldürdü. Kadir Ezildi'nin kız arkadaşının adı ise Eda Özkorucuklu olduğu öğrenildi.

İşte Kadir Ezildi'nin paylaşımları;

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR