Sinan Akçıl Arda Turan tarafından burnu kırılan Berkay'ı ziyaret etti

Şarkıcı Sinan Akçıl, futbolcu Arda Turan tarafından burnu kırılan meslektaşı Berkay Şahin'i hastanede ziyaret etti

Arda Turan ve Berkay'ın önceki gece Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekandaki eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre; Berkay sigara içmek için dışarı çıktığı sırada futbolcu, sanatçının eşi Özlem Şahin'in yanına giderek ''Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım'' dedi.

Bu sözleri duyan Berkay, Arda Turan'a ''Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız'' diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay'a kafa attı.

Burnunda 15 kırıkla ameliyat oldu

Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Burnu kırılan Berkay ameliyat oldu. Şarkıcı Sinan Akçıl da meslektaşı Berkay Şahin'i hastanede ziyaret etti.

"Ürkekçe saldırmaya çalışanlara yokuz''

Berkay'ın elini sıktığı fotoğrafı Instagam hesabından paylaşan Sinan Akçıl, "Dürüstlük, cesaret, mertlik gibi erdemlere sahip olanlara eyvallah kardeşim. Ürkekçe saldırmaya çalışanlara yokuz. Geçmiş olsun Allah seni ailene ve dinleyicine kavuştursun yakın zamanda biz yine milyonlara şarkılar söylemeye, yazmaya devam." notunu yazdı.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR