Sılanın menajeri Serkan Güney: Gerçek denilen şey o kadar tatlı ki!

Ahmet Kural ile davası devam eden şarkıcı Sıla'nın menajeri Serkan Güney'den ayrıldığı iddia edilmişti. Serkan Güney bilalozcan.com'a açıklama yaptı.

- Özel Haber - 

Sıla’nın menajeri Serkan Güney sanatçıyla arasında sorun varmış gibi yayılan dedikodunun aslı olmadığını, bu dedikoduyu kimlerin ne amaçla çıkardığını bilmediğini söyledi.

Serkan Güney, bilalozcan.com’a yaptığı açıklamada “Gerçek denilen şey o kadar tatlı ki sakince izliyorum, yapacak bir şey yok” diye konuştu.

Bir süre önce, bir magazin sayfasında Serkan Güney’in Sıla’nın menajerliğinden ayrıldığı yazılmıştı. Ancak, Güney’in işine devam ettiği kısa sürede anlaşılmıştı.

Bu konuda dün yayınlanan bir yorumda, müzik sektöründe bazı kişilerin Serkan Güney’in işine göz koyarak, bu söylentileri kasıtlı olarak çıkartıyor olabileceği iddia edildi.

Serkan Güney konuyla ilgili bilalozcan.com’a şöyle konuştu:

“Etrafımdaki kimseye böyle bir şey yakıştırmam. Aksine benim sektörde herkesle de aram iyidir. Sıla hanımla uyum içinde çalışıyoruz. 2016 yılından beri de birlikteyiz. Gerçek denilen şey o kadar tatlı ki sakince izliyorum, yapacak bir şey yok”.

YORUM YAP
YORUMLAR