Sıla: Siz de mi en çok ayrılığı seviyorsunuz?

Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği Sıla’nın 7 günlük Harbiye konser serisinin ikincisi dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi Konserleri'nin ikinci gününde 5 bin kişinin izlediği Sıla, en çok 'Ayrılık' şarkısının alkış alması üzerine "Siz de mi en çok ayrılığı seviyorsunuz? Ben de şarkılarımın çoğunu ayrılık kısımlarında yazdım" açıklaması yaptı.

3 saate 35 şarkı sığdırdı



3 saatlik konserinde 35 şarkı seslendiren Sıla'yı izleyenler arasında Tuba Büyüküstün - Umut Evirgen, Dilan Çıtak Tatlıses, Bade İşçil ve Edip Akbayram da vardı.



Sıla, dün akşam 64’üncü yaşına giren Sezen Aksu’yu da unutmadı. Sıla, “ O bizim hayatımıza çok girdi, çok dokundu ona çok borcumuz var” diyerek Sezen Aksu’nun ‘Belalım’ şarkısını söyledi.

Tüm şarkı boyunca Minik Serçe’nin fotoğraflarının yer aldığı Harbiye’deki dev barkovizyonda "İyi ki doğdun Sezen Aksu" yazısı yazılıydı.



Konserin ikinci yarısına başlarken de yine Minik Serçe’yi unutmayan Sıla, “En az bir Sezen Aksu şarkısı dinlemeden ayrılık olmaz” dedi.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR