Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı açıklaması dikkat çekti!

Acun Ilıcalı ile birlikteliği sayesinde ün kazanan ve daha sonra sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı, Buket Aydın'ın programına konuk oldu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelen Şeyma Subaşı sunucu Buket Aydın'ın "Koltuk" programına konuk oldu. Şeyma Subaşı, Buket Aydın'ın sunduğu 'Koltuk' programında Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini açıkladı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

"BU YIL BİTMEDEN EVLENEBİLİRİZ"

Şeyma Subaşı evlilik sorusuna; "Tam evleniyorum demeyim ama. İsteme gibi olmadı tabiki. Aileyle İstanbul'a geldiğimiz zaman tanıştırmak istedik. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam ingilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu. E tabiki sormadı ama o yola gittiği için öyle oldu.

Henüz evlilik teklifi etmedi. Ama evlenmeyi konuştuk. 3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında. Belki yıl sonu olur, yıl bitmeden evlenebiliriz." yanıtını verdi.

ACUN ILICALI'NIN DA HABERİ VAR

Mısırlı sevgilisiyle mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın da evlilik kararından haberi olduğunu söyledi.

YORUM YAP
YORUMLAR