Şeyma Subaşı Dominik'te... Paylaşım gecikmedi

Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile boşanmasının ardından tatillerine hız kesmeden devam ediyor.

Mohammed Alsaloussi ile 3 Mayıs 2023'te nikah masasına oturan Şeyma Subaşı, Fas'ta gerçekleştirilen bir törenle adından söz ettirmişti. Evliliğinden kısa bir süre sonra yaptığı paylaşımlarda parmağında yüzük olmaması ile dikkat çeken Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı.

Geçtiğimiz aylarda eski eşinin memleketine giden Subaşı arka arkaya paylaşımlarda bulunmuştu. Subaşı, yayınladığı karelerde "Özel bir nedenle tekrar Mısır'a döndüm: sevdiklerimizin düğününü kutluyoruz. Burada olmak harika, iyi insanlar ve pozitif hislerle çevrili! İlk gün gerçekten güzeldi ve sabırsızlıkla beklediğimiz daha eğlenceli etkinlikler var." ifadelerine yer vermişti.

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı şimdi de eski eşi Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star 2024'ün çekimlerinin gerçekleştiği Dominik'e uçtu. Subaşı, Dominik sahillerinde çekildiği kareyi paylaşmayı ihmal etmedi.

YORUM YAP
YORUMLAR