Şevval Sam güzelliğiyle beğeni topladı

Yasak Elma'nın Yıldız'ı olarak gönüllerde taht kuran Eda Ece son paylaşımları ile çok konuşuldu.

Fox Tv'nin iddialı dizisi Yasak Elma'da Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından hayranlarına sunduğu, beyaz kıyafeti ile tarzını ve güzelliğini konuşturduğu paylaşımları binlerce beğeni aldı.

Eda Ece son dönemin popüler oyuncularından olmayı sürdürüyor. Yasak Elma dizisindeki başarılı performansı, güzelliği ve esprili kişiliği ile çok konuşulan ekranların sevilen oyuncusu, Anadolu Efes'te oynayan basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bir dargın bir barışık aşk hayatı ile de dikkat çekiyor. 

Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Eda Ece'nin Instagram hesabında 4 milyon 700 bin takipçisi bulunuyor. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu paylaşımlarında hız kesmeyerek takipçilerini sevindirmeye devam ediyor. 

Eda Ece, Instagram hesabından hayranlarına sunduğu yeni pozları ile yine çok konuşuldu. Beyaz kombini ve gözlükleriyle dikkat çeken genç oyuncu, güzelliği ve şıklığıyla kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

Öte yandan ünlü isim geçtiğimiz günlerde paylaştığı makyajsız ve doğal fotoğrafıyla da büyük beğeni toplamıştı. 

YORUM YAP
YORUMLAR